Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Pita i neupitno



Nema me cijeli dan, jer, što bi zlobnici rekli, za promjenu radim, usput i čekam,eto i dočekao sam zaključivanje svjedodžbi, pa će ih, svi dobiti zadnji tren, tek toliko da se opravdaju ti koji su "spasili sustav" i digli još love. Možda griješim, al što bi Brecht rekao, to bi već bilo previše začudno.
U mom društvu su svi obožavatelji bureka (dobro imamo zadnje vrijeme i frakciju sirničarki), al burek je jasno samo s mesom.
Drugarica je svakako svladala tehniku.
Neupitno je da nas sve svi smatraju budalama, ja sam isti dan reagirao, čini mi se i na blogu, na sranje da me pita dvije različite stvari, na jednoj referendumskoj ninicijativi, sad ispada da je neki esdepeovac to otkrio i da će to biti srušeno, osobno mislim da hadezeovci koriste te kofol obiteljske nacionaliste, da bi sjebali samu ideju narodnog samoodlučivanja, meni Plenković djeluje pametniji i od Markićke i od ovog šefa, kak tisak veli ljevice, trenutno se zbilja ne mogu sjetiti kak se zove, a Bero, sjetih se sad nadimka iz jednog današnjeg razgovora u stanci poslova.


Post je objavljen 29.05.2018. u 21:52 sati.