Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/radnaskela-ash-etugg

Marketing

Hrvatska Antigravitacijska Inertnost

u teoretsku fiziku se kuzim kao Mara u krivi quratz!
no kuzim da se ekipa priblizava trenutku kad ce se moci postaviti teoretske osnove putovanja kroz vrijeme i ustanoviti novi set fizikalnih zakona kojima ce se objasniti postanak Prostora i Vremena.

a pojma nemaju da u Jedinoj Mi Domovini postoje ljudi koji su vec odavno svemirski prvaci u putovanju kroz vrijeme! naprijed, nazad i tako zadnjih 24 godine tocno svake 4 godine.
svaki put nakon sto se promijene na vlasti vracaju nas u proslost i reinterpretiraju je kako im se digne (Plavokosi Par Sisa I Bokova po zakonima prirode ovdje ne pase, ali pregalackim radom na polju povijesnog piskicu-kakicu revizionizma zasluzila je mjesto).

elem, jedna od dvije ekipe kaj se izmjenjuju na Trgu Sv. Marka (onu drugu jednako tak ne pusim, iako bi mi mogli biti blizi, ako ni zbog cega drugoga, a ono zbog djede, partizanskog prvoborca :)) pocesto i falsificiraju ne samo dogadjaje i cinjenice, nego im je specijalka revizija cijelog sustava kaj je proizveo moralne kodove iz najtamnijih kutaka ljudskoga mozga. pri tome su dovoljno jadni da se prave da su ono sto nisu ili da nisu ono sto jesu. jednako jadni kao sto je jadan i taj 5-godisnji period najzajebaanije hrvatske proslosti. a kaj nas jebe i nakon 70 godina.

volumen i masa gluposti koju obrcu nasi politicari, i jedni i drugi, u svom tom besmislu su nemjerljivi!

krvitistevanoviceve, kakav bi to tek gravitacijski val uzrokovao!
pa taj bi imao dovoljno energije da Zemlju skupa sa svim bajnim arijskim neofasistima, neonacistima, neoidiotima frkne ravno u Sunce i to, citam, 15 000 000 000 000 000 000 000 000 godina ranije nego sto ce se to zapravo i dogoditi skup sa svim tim idiotima.
koji ce ziher, kao najotpornije bakterije, pozivjeti toliko da sa sigurne udaljenosti tome i svjedoce.


"(...) Aryan Yahoooooo(...)"

O FASISTIMA


Post je objavljen 29.05.2018. u 10:22 sati.