Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/radnaskela-ash-etugg

Marketing

Einstein i Vlada RH


... a vi se krizajte i dalje sa svij deset.

ide Einstein polako u povijest. nakon kaj je u istu otjerao Newtona, a taj pak Galiea, a Galileo Aristotela, a Aristotel...

zgodan clanak za dati nasoj Vladi kaj se hvali onom tak "antikomparativnom" prednocu spram bivse Vlade.
mozda bi skuzili da je sve na ovome svijetu podlozno skepsi, sumnji, vjecnom propitkivanju i autoriteta i teorija, a bez kojeg bi svi mi dan-danas jos uvijek visjeli sa grana ili barem tavorili u Srednjem Vijeku. a ne bilo niti njih kaj se sad pobjednicki razbacuju ispraznim floskulama. na koje se narod hvata kao muhe na govno.

elem, ONO kaj oni rade sa svih deset prstiju, a bivsi eto nisu da li htjeli, da li znali, u jednoj normalnoj drzavi bi trebalo biti intimna stvar svakoga pojedinca, a ne zadnja kurva za redaljku po naslovnim stranicama novina.

no, barem nam se svijet vise cudio zbog "Fenomena Krakow" u reziji nasih rukometasa, nego zbog Vlade prepune takvih vjernika da i sam dobri Papa Franjo propitkuje kvalitetu voje vjere.

poznato je da zaista neam nis protiv, razlicitosti su dobre, u slucaju te ekipe cak su i zabavne, al brijem da do prije koje desetljece ili dva pol njih si u Crkvu mogao natjerati samo ak bi se tam djelilo nekaj besplatno...
neki dan jedan od njih zazva Sudnji Dan, jer se eto u modernoj RH zatvaraju TV-stanice... ako i dodje taj dan, on sigurno ne dolazi na vrijeme.
sto me podsjeti na jednu stvar. zato:

druze gospodine Isuse,
molim Te, vidi de malo sa svojim starim nekaj kaj me muci vec dosta vremena.
u Ona Vremena ti je stovani otac bio tak sklon intervencionizmu, a nigdje niti mobitela sa kamerom, niti interneta.
znam da nikad nije bio castohlepan, no danas bi u par minuta mogao postati veca zvijezda od bilo kojega BB idiota ili Modnoga Macka. pa, makar nakon njegova i Tvojega ukazanja vise nis, kak Knjiga veli, ne bi bilo kao prije.
a i dokazao bi da je Einstein bio u krivu!



Post je objavljen 29.05.2018. u 10:15 sati.