Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/radnaskela-ash-etugg

Marketing

Simunic i dalje, i jos nize!


koji TUPKO!

koji lik.

odveli su mu tatine, a bit ce i djedove vrsnjake iz sela - bit ce, partizani- pa eto on to nece zaboraviti, iako tada nije bio niti rodjen.
te posto su partizani bili protiv ustasa, a i ovi bogami protiv partizana, kaj moze biti logicnije nego da on u cast tih jadnih tatinih i djedovih suseljana pozdravi ustaskim pozdravom.
i to poslije sportske utakmice!
u kojoj smo mi razbili islandjane! a nasega je Joea mam ta sjajna hrvatska pobjeda vratila u doba kad su vrsnjake njegova tate, a i djede, odveli oni koji su bili protiv, bit ce, ustasa. sto automatikom Joeooeove logike znaci automacki i protiv Hrvata, rodjo moj!

kako ga je to bilo vratilo niti 70 godina nazad, ostaje velikom tajnom, koju nam Joe Misteria nikad nece otkriti. jer i nije u stanju. tesko da su ga Islandjani bili podsjecali na partizane... no bitno je da on ne zaboravlja da se niti grobovi, niti kosti svih odvedenih ne mogu pronaci!

samo zna da je Hrvatska pobijedila te partizanolike Islandjane, te da je njega ponijelo, jer mu, tatinih i djedovih vrsnjaka radi, i nepronadjenih kostiju i grobova - NE MOZE BITI SVEJEDNO!

mislim, MOZE!
rezonirajuci kao sto i nas Joe rezonira, i to na takab nacin da mu cak i onaj legendarni Maksim iz divizije dodje kao ponavljac Logike za 4-i razred, mozemo eli, krenuti sa revolucionarnim zakljuckom, kojeg se dalo naslutiti iz donjih premisa:

biti hrvat i biti ustasa je jedna te ista stvar, rodjo moj!
kako ne mere bit?!

elem i dakle: jesu suseljane Joeovog djede i tate odveli, bit ce, partizani?
'esu, sto odsto!

a 'esu l' ti partizani bili protiv ustasa?
'esu!

a 'esu l' ustase 'rvati?
'esu,issa mi!

a jesu l' ti seljaci bili Hrvati? 'esu!
pa sta o's vise, rodjo moj?!

i Joeoovovou familiju su ti isti, koji su odveli suseljane Joovoga tate i djede potjerali u Australiju. iz NJIHOVE drzave, miki moj! za koju su se pak borili i partizani i ustase. predznak je u ovoj logicko-etickoj disertaciji irelevantan.
kako bilo, partizani su bili pobijedili. ali to je svejedno, tj. naravno bila i drzava njegova tate i djeda.

'eli razmijes sade da nemere bit svejedno sta su ih bili potjerali u Austr... tojest, nemere bit svejdeno sto se kosti i grobovi ne mogu pronaci!

joe, da nisu na Islandu?!?!


Post je objavljen 29.05.2018. u 09:06 sati.