Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/caricauniverzuma

Marketing

Poznaješ li me ?

Nedavno mi je prijateljica izjavila kako malo toga zna o meni. Čini joj se da sam zatvorena knjiga. Iako, se družimo nekoliko godina, ne poznaje me dovoljno. Tako kaže. Upoznale smo se pod čudnim okolnostima, pod još čudnijim smo se nastavile družiti. Različite smo poput orade i brancina, a opet toliko slične. Naša stajališta se potpuno razlikuju. Razlikujemo se u riječi "odjebi". Sigurno smo se obje zapitale, barem jednom, zašto se družimo. Možda zato što smo obje krenule iz nulte točke, pa su nam se pravci razdvojili i ponekad se posjetimo na dodirnim točkama.

Ono što je tada nisam pitala.... što znaš uopće o meni? Ono što si vidjela iz mojih riječi i djela ili onu sliku koju si stvorila o meni?
U oba slučaja ćeš pogriješiti.

Ljudi jedino o vama mogu znati ono što im sami prikažete. Vrlo rijetko se dogodi da vas netko zaista upozna, prateći vaše kretanje kroz život. Ili prepozna sebi srodnoga....




Imate li i vi ljude koji su vam sada samo susretni putnici kroz autobus?
Vjerojatno iz prošlih propalih odnosa "ispuštamo" samo djeliće nas. Naučili smo nešto. Neke stvari nismo spremni reći samima sebe a kamoli drugima.
To nije stvar povjerenja.
Tek nedavno sam dopustila sebi da se upoznam, pa kako onda da me ti znaš?!
Mijenja nas vrijeme, zrelost, okolnosti. U mom slučaju okolnosti su odigrale svoje. Danas ih toplo pozdravljam. Donedavno sam im zamjerala postojanje.


Post je objavljen 28.05.2018. u 15:00 sati.