Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

SUDAC DARKO LAKLIJA IZGUBIO JE SVE PRAVNE, ETIČKE I MORALNE BORBE PROTIV MENE !?



Više od dvije godine Darko Laklija, sudac Prekršajnoga suda iz Bjelovara, vodio je ovaj predmet protiv mene. (Broj: PpJ513/2016) Danas, 28. svibnja 2018., bio sam pozvan u 11,00 sati, da pristupim na ovaj sud u sobu 5., na glavnu raspravu u prekršajnom postupku zbog prekršaja iz člana 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Znači više od dvije godine sudac Darko Laklija je pravno "petljao" i nije bio sposoban donesti presudu protiv mene. Ne treba zaboraviti da sudac Darko Laklija, je i glasogovornik Prekršajnog suda u Bjelovaru, čija je predsjednica Sanja Klauda. Moram ovdje reći; da taj čovjek je kao sudac prava "nevolja" i ogromna šteta za pravni sustav Republike Hrvatske.

Ne samo što sudac Darko Laklija nanosi meni štetu, nego on nanosi štetu ovom cijelom Hrvatskom narodu, i cijelom pravnom sistemu, i ponajviše Ustavu i zakonu RH. On ruši sve postavljene pravne norme i neodgovorno se ponaša... Sve presud do sad koje je sudac Darko Laklija, donesao protiv mene su odbačene od drugostupanjskog suda u Zagrebu.

Od stotinu donesenih presuda u zadnjih dvadesetak godina protiv mene, nijedna presuda mu nije bila utemeljena... Hoće li sudac Darko Laklija, konačno dočekati taj dan kad će imati u rukama jednu svoju potvrđenu presudu. I danas bez argumenata i dokaza sudac Darko Laklija, je donesao presudu - meni na štetu, i to nakon više od dvije godine suđenja.

Javnost i ovo mora znati da sudac Darko Laklija, je več kažnjen; "Odlukom državnog sudbenog vijeća", i stegovno je odgovarao što je "muljao i lagao" i prijavljivao predmete kao riješene... A radi se gotovo o 124 predmeta koje je vodio sudac Darko Laklija. Imeđu ostaloga postoje, i drugi predmeti u kojima je sudac Darko Laklija, učinio teže povede radne dužnost...

Sudac Darko Laklija je kao čovjek potpuno nesposoban,..., aljkav, nemaran; neuredan, i površan, itd. I njegove sposobnosti su ravne "nuli", dok su mu logički zaključci potpuno imaginarni... Sudac Darko Laklija, iako je i sam puno puta uvidio da nije bio u pravu - on tjera i dalje inat i brani svoje neznanje... Ovdje prepuštam "sudu javnosti" da utvrdi je li sudac u biti cijelo vrijeme; brani svoj kriminal i svoju korupciju...

Laklija je i drugim strankama u postupku nanesao golemu štetu - te zbog toga javili su mi se brojni ljudi i svašta mi rekli o sucu. I na kraju - moj je zaključak; da očigledno sudac Darko Laklija, zloupotrebljava svoju dužnost i ovlasti... Zbog takvog ponašanja sam suca Darka Lakliju več nekoliko puta kazneno prijavio Općinskom državnom odvjettništvu u Bjelovaru.

Sudac Darko Laklija, je ovdje vodio protiv mene jedan uobičajeni prekršajni postupak, i to više od dvije godine, i sad on u svojoj donesenoj "morbidnoj" i "sklepanoj" presudi hoće da ja platim - i sve toškove toga suda, i izrečenu mi novčanu kaznu... Pitam vas: Tko pušta suca Darka Lakiju, da i dalje ovako radi? !



------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 28.05. 2018. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4308.



Post je objavljen 28.05.2018. u 12:15 sati.