Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/radnaskela-ash-etugg

Marketing

Bandic - N-ti put

Bandic - N-ti put

majkutibozju. jedem mesne okruglice sa ekstra paradajz umaka, prstohvat origana, ter crvene paprike i skoro usrah na usta i tipkovnicu i stol i stanicu i sefa stanice kad procitah OVO:

"(...) najbitnije je da će Zagrepčani plaćati manje promet u mirovanju, odnosno parkiranje.".

u sluskama mi okultni psycho electro...
i odjednom se najezim, ali ne od ovoga uzasa na usima, nego zbog ovoga bisera nasega gradonacelnika, kojim je usao u moju vlastitu Kucu Slavnih, uz bok takvim velicinama popute don Ante Bakovica, Mladena Schwartza, Smiljka Sagolja, Antuna Vrdoljaka, Sime Djodana, Ljubu Cesica Rojsa, Milana Ivkosica, Jadranke Kosor, Vice Vukojevica, Sime Krasic, Milana Mercepa, Ante Pavlovica, urednika “Vinkovackog lista”-zaboravih mu ime, Tute Naletilica, Ruze Tomasic, Zorana Milanovica, Zdravka Mamica...a evo odnedavno i Milanke Opacic. Kaj je nju pak spopalo?!

usta mi razjapljena.
tijelom lagana drhtavica.
ako me ovo ne baci u zagrljaj striceku Alzheimeru nista nece!
proteklih me 25 godina bacalo svasta...
elem, ovo me pak baci trenutno nazad kroz cijele 00-e, ter kroz protekli dio '10-ih...
volio sam tog lika, jer je godinama jebao u glavu omrazenoga Canjugu u Gradskoj Skupstini, kad se to rijeko tko bio usudio. trebalo je tada imati cohones onakve stvari raditi trecemu adjutantu Prvoga Predsjednika.

i onda ga je krenulo...

ne znam koliko je gospodarsko-financijskih-korupcijskih skandala taj populist pokrenuo. a i onih najobicnijih, ljudskih. meni osobno najdraza je "Zagrepcanka" cije je zemljiste kupio nasim novcem dva (2) puta po -je li ono?- 15 milijuna kuna... tko se sjeca zlatnih javnih wc-a?

a srecom nikad realizirane nabavke bojnih kola? Sile Zla svojedobno uzele na nisan mir i spokoj gradjana grada koji je bio medju top 10 najzduzenijh u Europi (ne znam kako sad stojimo), sto se dalo jasno iscitati iz masovnih demonstracija po kaficima po Bogovicevoj. a medju kojima je Miki Tenkist u nastupu rijetko kada vidjene paranoje vidio potencijal koji ga je mogao baciti nazad na staro radno mjesto referenta nekakve kapitalisticke verzije ONO i DSZ-a u Ledu, gdje je bio radio valjda cijelo vrijeme u ono doba mraka, dok netko nije upalio svjetlo...
matermu. a tek bezprizorna demagogija i lazi... penthouse od 800.000 eura kojeg mu je kupio brat, baustelac u njemackoj. koji pak valjda od stoljeca sedmog gore zivi u stancicu u zgradi koja me podsjetila na one prekrasne zgrade "Prvomajske" sa nikad prezaljene Volovcice...
:((((((((

2004-e pokrenut je Holding. kao jucer sjecam se njegovih rijeci sa 101-ice dok sam se vracao sa baustele u Koprivnici:
"holding ce ustedjeti novce zbog racionaliziranja gradske amdinistracije" ili neko slicno njesra.
10 g. poslije vise s tim ne zeli imati posla, nakon kaj je postigao da je prosjecna placa miliona "holdingovaca" dosla na cca 7000 kn, sa radnim vremenom kojega bi se i prosjecni Crnogorac posramio... nisam nesto nacitani tip, nemrem pronaci rijeci. moralna drolja? karakterni cmarni ugruscic? dajte, ljudi.

uvrede za mozak koje smo morali slusati idu u anale...
ne zelim se sjetiti razloga podastrog prirezno-poreznim obveznicima zbog kojeg je zdrobio 25.000+ eura za kupovinu orgulja za crkvu u Grudama... ma da je za spomenik Srpu i Cekicu u dvoristu nekakve tvornice na Majci Pescenici!

podmicivanje policaja koji ga uhvatio pijanoga za volanom, te zatim izgubio posao. u zemlji normalne demokracije zavrsio bi u zatvoru, ali ne u JMD gdje ovakav soj uspijeva kao gljive poslije kise.

a ono puzanje po snijegu kod Brckog... nema tu nista nemoralnog. samo ostavlja pristojnog covjeka bez rijeci pred takvom navalom idiotizma. valjda je svojedobno svima bilo jasno zasto je izbjegavao suceljavanje sa ostalim predsjednickim kandidatima... kaj bi taj uopce znao reci o bilo cemu?! “idemo delat”? ili “rijesiti cemo to!”.

200+ kaznenih prijava. a niti minute bar u istraznim zatvoru!

i onda se dogode onakvi izbori i pomislim: zasluzili smo ga! fakat jesmo. iz ovdje vec bezbroj puta elaboriranh razloga... rekao netko jednom: “on je nista i on je sve! on ce biti sve sto zelite!”
no, sad je ovime Miki otisao zauvijek u legendu:
“parking je promet u mirovanju”.

to ledi krv u zilama, vise nego receni trash okultni psycho electro. za kojeg ovi decki vele da na daljinu moze pokrenuti i nepokretne stvari. ako se sada, ali ono stvarno skoncentriram uz adekvatnu glazbenu pozadinu, hoce li se na neki fatalni nacin pokrenuti, te spotaknuti ta... ta. ODVRATNA nakupina ugljika, vodika, kisika i drugo sranja?!
dok na primjer zdere N-tu janjetinu u tjedan dana negdje na Kozari Boku, te mu se zaglavi koscica u grlu, koje je izasralo vise govana nego brigada ovdasnje radne snage prejedene specijalitetima jugoistocne Azije.

nikad nikome zlo zelio nisam (skoro nikome), no ovome... Forrest Gumpu od srca zelim:
1. *(*(*()**^*^*&^*(^(**(!!!!
2. Ł”$”%$%%&^&^&*^%!!!!
3. (&^&^&^*&*&)()^%^&!!!!

DOZIRATI UZ CITANJE POSTA


Post je objavljen 28.05.2018. u 08:32 sati.