Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Visine i usjeci



Jučer je dan poremetilo jedino što može vikend poremetiti, neuspješno čekanje majstora. Ajd barem sam pročitao debelu zbirku "Notes" Igora Mandića, što jedan kritičar reče, zapise prozirne pakosti, s kraja šezdesetih i početka sedamdesetih godina proteklog stoljeća. Poput nekih blogera autor je uvijek provokativan i bespoštedno traži kavgu, iako je za razliku od spomenutih, skoro uvijek u pravu, bilo mi je pomalo dosadno s distance to čitati.
Kad je postalo izvjesno da majstor neće doći, razmišljali smo što s ostatkom dana, na fejsu sam vidio prve kupance inače zimogroznih prijateljica, no otok je ipak daleko, pa smo se zaputili na Sveti Križ iznad Rijeke, iako sparno ipak je bilo nekog zraka, pa je i pasja probava proradila. Zanimljivi su mi bili i selfiji četrdesetogodišnjakinje, koja se gore dovezla sama u autu, to mi je ipak bilo malo tužno i groteksno, pa nisam dokumentirao, inače sasvim obična žena, u bluzi i trapericama, ne onim poderanim.
Ručak je opet bio poseban, eksperimentalno izvrstan, a evo i za kraj malo drukčije nego jučert, dnevne doze instagram tuširanja.

Post je objavljen 27.05.2018. u 09:21 sati.