Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

PODIGLI SU SPOMENIK IVANU KORADEU, GENERALU KOJI U TOM GROBU NE LEŽI?!Danas, je ravno (26.05.2017., - 26.05.2018.), od kako je prošla jedna godina - kako smo; ja i Ljuljana Korade posijetili grob od hrvatskog genarala Ivana Koradea. Bio je patak i ravno je bilo 19,00 sati. Ljiljana je kupila svijeće u obližnjem dučanu u Velikoj Veterničkoj, koje smo stavili na (tu) staru grobnicu - koja nije imala ni spomen ploču.

Godinama i mjesecima nitko nije dolazio na grob od Ivana Koradea, i kada smo mi došli - našli smo polegnuti križ na zemlji kraj grobnice. A svuda na okolo bile su hrpe smeća, i sve od trave je bilo zaraslo... Na Ljiljani sam vidio da je strašno bila nervozna...

Taj dan prije nego što smo došli na grob od njenog supruga, ja i Ljiljana smo napravili intervyu - ja sam snimio naš razgovor, koji je trajao gotovo tri sata...

Prije nekoliko mjeseci Ljiljana Korade, prijetila mi je - da će me ubiti, ja sam tu prijetnju snimio.. Tad je nisam prijavio policiji, niti to sad želim. Između ostaloga mi je i ovo rekla: da nikome se nije tako povjerila kao meni... A jedna od tajne je bila: da u toj grobnici ne leži njezin suprug.

Sramotno je; što je Hrvatski generalski zbor podigao spomenik ubijenom hrvatskom generalu Ivanu Koradeu, a isto tako je sramotno od 7. gardijske brigade - Puma i njene udruge, koji su svi ostavili generala na "cjedilu", a sad mu podižu spomenik u čast... Ja sam napiso knjigu na internetu - Tko je ubio generala Ivana Koradea.

Ono što je najgore: Prije dvije godine u generalski Zbor je primljen Vladimir Šeks UDB-aš, koji ima čin generala bojnika, a zanimljivo je kako Zboru tada nisu smetale Šeksove riječi da "Gotovinu treba locirati, identificirati, uhititi i transferirati". Milan Bandić iako nije aktivno sudjelovao u Domovinskom ratu. Naime, Pavle Miljavac je Bandića UDBA-ša proglasio počasnim članom generalskog Zbora, a iskaznicu mu je uručio Marinko Krešić.
------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 26.05. 2018. godine
-----------------------------------------------------
http://stitonosa1958.blogger.ba
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4305.Post je objavljen 26.05.2018. u 17:27 sati.