Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rossovka

Marketing

Kad se plastičar zaigra

Ne znam kak vi stojite s razmišljanjem o starosti, o borama, o svemu šta počinje visit i gužvat se a još je prošle godine bilo za pokazat se u punom svjetlu.

Moram priznat da ja nikako, al nikako ne mogu prokuvat a ni prokljuvit žene koje silno, više od ičega žele i ko članice kluba četrdeset plus izgledat ko kad su imale dvadeset. Ajde šta žele, al desi se da imaju para pa odu kod plastičara, pa ih plastičar udesi da ih se za ubuduće može identificirat samo DNK analizom il otiskom prsta.
Eto vam najfriškijeg primjera; žena koja je bila al doslovno bomba napravila od sebe Frankenštajnovu mladu. Dobro, nije ona, plastičar je; valjda više nije imo šta zatezat pa sad malo izgleda ko da će eksplodirat svakog trena. Jagodice su joj već opasno ispod očiju, a nos tolko tanak da ne znam kak se usudi kihnut, da joj to čudo ne otpadne il ne pukne uzduž. I kak za Boga miloga uopće jede , jel smije žvakat? ( Mislim smije, jel može žvakat? ) Biće da prima infuziju, jer ja ne vidim načina da zategnuće ne popusti ak bi recimo htjela oglodat batak il kost od krmenadla. Ma i smoki je problematičan, kamoli šta drugo.
Usta su priča za sebe, i prije su bila oveća, al sad su brate dovoljno velika da bez problema može obuhvatit nahtkasl il neki manji komad namještaja ( opet ponavljam, ukoliko smije zbog zategnuća ).
Pa kad na to sve udari šestoslojni mejkap, eto je ko Džoker iz Betmena, jedino nema one zarezotine na licu. Komotno može plašit djecu koja odbijaju jest čušpajze za ručak.
( Opcija može bit i to da nije imala dovoljno para za dobrog plastičara, pa uzela nekog žnj klase koji se malo previše zaigro pa nije znao popravit. Nisu svi velemajstori, neko i fuša, pa je bed ak takvom padneš šaka u pokušaju da od tebe napravi ženu za koju je vrijeme stalo. Uglavnom napravi ženu od koje staje srce od straha kad je osvijetliš farovima u mraku ).

Šta sam htjela reć? U svemu treba imat razuma i mjere. Ostarit se mora, to je valjda jedina pravda, pa onda možda otić nekom drugom specijalisti bolje neg plastičaru, ak već ne možeš podnijet svoj odraz u ogledalu.
Blažene moje bore smijalice ( i nedostatak materijalnih sredstava, ko zna kud bi nedajbože mene prebacilo i kakva bi se probudila iz narkoze ).



Post je objavljen 23.05.2018. u 05:54 sati.