Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rossovka

Marketing

Šta su sve napričali...

Ajme majko, kakvih sve izjava o ženama nisu dali il napisali muškarci različite dobi, izgleda, obrazovanja i tak toga. Da ne povjeruješ. Kad bolje razmislim, u svakoj ima zrnce istine ( dobro, zavisi kak si poštelana i jesu li na snazi mjere zamračenja zbog PMS-a il tak nečega ).

Recimo, Burt Reynolds izjavio je "Svaka žena je bespomoćna dok joj se ne osuši lak na noktima.". Živa istina, nema spora oko toga, naravno ak se radi o nanošenju tjelesnih povreda il razbijanju tanjura, to recimo nemreš s noktima na kojima je lak mokar; za verbalni delikt lak nije tak bitna stavka, lajat možeš i kad je nanešen treći sloj laka na minus petnajst.
Pa onda Casanova - "Lijepe žene su stvorene za muškarce koji nemaju mašte, a pametne za one koji nemaju sreće!". Viš ti kak je taj svašta znao; mislim, činjenica je da je njega proglasilo uništavačem žena, jedino mi nije jasno jel to znači da je on bio maštovit i sretan il nemaštovit i nesretan il sve zajedno, obzirom na brojke koje ga prate.
Pa recimo veliki Dante Alighieri - "Žena ti kaže "Idi k vragu!". Ti odeš, a ona te i tamo dočeka". Eto zašto se on raspiso o krugovima pakla; on je sigurno bio oženjen nekom rospijom koja ga je pljuskala čim otvori usta i izdresirala ga da u njenoj nazočnosti ni pod razno ne radi ništa šta bi je moglo razjarit, a to je otprilike i treptanje il disanje s njegove strane.
Il Henrik VIII -"Moja prva žena je umrla jer je pojela otrovne gljive. Druga žena je preminula jer je također jela otrovne gljive. Treću sam udavio jer nije htjela jesti gljive." E ovo je već možda problem; čim muž spomene gljive, odma napast svim raspoloživim sredstvima i ne dozvolit unošenje gljiva ni u dvorište, a kamoli u kuću. Najbolje zabranit i upotrebu riječi gljiva, za svaki slučaj.
Il recimo princ Charles - "Tko u braku ne poludi taj stvarno nije normalan." Pa kraj njega moraš poludit oš neš, čim ga nedajbože pogledaš zamrači ti se svijest; pa još kad raspali tak lupardat...ne znam čemu je išo u te svoje prestižne škole, valjda da u Bakingemskoj palači ne poružne gledajuć u njega ( da su mogli, poslali bi ga u vražju mater u školu, al eto nisu, a u Burkini Faso ga nije htjelo primit, imo ravne tabane ).

A najdraža mi je izreka Sir Eltona Johna - "Ja sam sve svoje probleme sa ženama riješio!" Blago njemu, možda bi mogo unovčit recept, za one koji još ne znaju koje je njegovo sveobuhvatno rješenje ženskog problema.

Post je objavljen 21.05.2018. u 07:00 sati.