Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/paterluka

Marketing

Image and video hosting by TinyPic
- Šumi, šumi... kao more. Luluja, kovitla, pušika... kao lahor. Svilen, lucidan, ljubazan... Drag, draži, najdraži to je ljubav Oca i Sina koji se zove Duh Sveti. (knev Duhovi)
- AMEN! ... hvala BOGU šta Vas imamo... molim Vas dragi p. Luka pomoli te se malo za mene.. BVB … iz Splita
- Dođi, Duše Sveti, u naše gradove, u naše domove, u naše obitelji, u naše poglede, u naša srca. Bez tebe čitamo knjige, a ne bivamo mudri, bez tebe mnogo razgovaramo, a ne bivamo bliži. Bez tebe sve su za nas samo događaji, činjenice i brojke. Bez tebe nema vjernosti. Bez tebe misli postaju mahnitosti. Bez tebe nas tehnika rastače. Bez tebe crkve postaju muzeji. Bez tebe molitva je brbljanje. Bez tebe okoliš postaje pustoš. Bez tebe nam se smiješak skamenjuje.
- Dođi, Duše Sveti, naša praznina vapije za tvojom puninom. Dođi, Duše Stvoritelju, nastani se u našem svijetu!
-Ubija te bol jer je primaš kukavički. Primi je hrabro, u kršćanskom duhu, i cijenit ćeš je kao blago. Sv. Josemaria Escriva
- Duše Sveti, udostoj se svojom pomasti pomazati srca skršena. HIiM
- Ajme, super! Hvala ti na orginalnom komentaru blagdana DUHOVA. Bila sam bas na "nediljnoj" Misi. Bilo je svečano, svećenika koji je držao propovijed ništa nisam razumila. On je samo lijepo i nerazumljivo govorio. Zato ti hvala još jednom! Ln
- P.LUKA HVALA OD SRCA ZA POETSKU PORUKU O DUHU SVETOM! B.BL
- Hvala lijepo što nam porukom osvježavate svetu vjeru i nadu u Ljubav BožJu. Bog vas poživio na radost sviju nas
- Isuse, ti si moj Bog! Samo Tebi se klanjam i Tebe ljubim. Neka nas narod slavi i časti jedino Tebe. Ti imaj svu vlast u našoj domovini ! Oprosti nam psovku i pobačaje i iskorijeni ih iz našeg naroda ! Obrati jadne psovače! Zaštiti nerođenu djecu ! Obnovi nas u Duhu Svetome! Amen!

Post je objavljen 20.05.2018. u 08:26 sati.