Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sempercontra

Marketing

Vratite mi…

U vrijeme kad još nije bilo igračaka kao danas, djevojčice su znale donijeti svoje krpice pa su se zajedno igrale krojačica, krojile i šile haljinice za lutke i slične stvari. Ako nekoj od njih nije bilo nešto po 'ćejfu', znala je reći:
„Vratite mi moje krpice, ja se s vama više ne parim!“

Na ovakvo reagiranje djevojčica prije mnogo desetljeća, neki dan me podsjetila izjava našeg Premijera A.P. u vezi afere Agrokor i e-mailova biše ministrice M.D. On je iz Sofije, sa tamo nekakvog 'važnog' skupa po sudbinu Hrvatske gdje je morao sudjelovati (da se malo ohladi i dođe k sebi od Lex-a), poslao poruku „urbi et orbi“:

„Jedino problematično pitanje po meni je pitanje odabira podizvođača. Pozivam sve ljude o kojima se radi, a to su ljudi sa svojim poslovnim i ljudskim integritetom, neka naprave jednu gestu. Neka osim troškova i naknade koju je dobio Ante Ramljak vrate novac kompaniji ili Alixu.“

I kao da to nije bilo dovoljno, Predsjednica K.G.K., nakon što je otkazala (konačno) neki 'važan' posjet slijedi Premijera (kako bi pokazala da jednako misli) izjavljujući slično:

„Ja bih vratila novce. Ne bih htjela dovoditi u sumnju svoje namjere u pisanju zakona koji je u konačnici donio stabilnost. Dakle, nemojmo zaboraviti onaj pozitivni dio. Ističem - čast je važnija od novca."

Dakle: vratite mi moje krpice, ja se više s vama ne parim!





Post je objavljen 18.05.2018. u 16:48 sati.