Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shadowofsoul

Marketing

OČI PUNE TUGE



slika: digital art


pjesma je posvećena mojoj prijateljici, pjesnikinji Anđi Jotanović, blogerica ANGELIJA - Anđa Jotanović

Istinu, koju sam pročitala u tvojim očima, draga prijateljice, tuga mi je poslala, jer sam samo iz nje mogla pročitati ono što i sama znam: usne se smiju, a oči su pune tuge.

Sjena prošlosti zamagljuje tvoj nekad davno vedar pogled, a težina života ga tjera da gleda niže, iako si Sjaju života sve bliže, to što si prolazila – obojilo je tvoje oči ... bojom tuge.

Znam, puno toga više nije važno, ali ljubav se nikad ne predstavlja lažno, ona te odvodi u posebne odaje gdje se srce životu predaje pa ćeš i ti ući u te tajne prostore gdje ljubav i sreća svoje oči otvore primajući te u taj divan svijet i, prijateljice draga, bit ćeš spremna za taj životni let.



napisano: 17.05.2018. u 13.10h | pjesma je iz moje 14. još neobjavljene zbirke poezije

pjesmu sam napisala nakon što je Anđa došla 16.5.2018. busom iz Rijeke, stigla je u 16:10h, otišla je isti dan busom kući u 18:55h.......... moja draga frendica je došla na kavicu u Zagreb, da se malo ispričamo, zaboravile smo se i slikati, ali to nije važno, jer ta nepuna 3 sata su proletjela kao par minuta, a kad sam došla kući, nastala je drugi dan ova pjesma


https://blog.dnevnik.hr/zajednoprotivplagijata/

Image and video hosting by TinyPic


Post je objavljen 18.05.2018. u 12:02 sati.