Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/agropolitika

Marketing

AGROKOROVI MILIJUNI KONZULTANTIMA


ZAŠTO OSTAVKE AKO KONZULTANTI ZARAĐUJE JEDNAKO?

Dok je pod pritiskom javnosti političke oporbe i političke stranke HDZ premijer RH Plenković morao zatražiti ostavku dr. Marine Dalić ministrice gospodarstva obrta i poduzetništva koja je 14. svibnja dala ostavku, zbog afere Hotmail, čija je poanta da su savjetnici i konzultanti enermno mnogo zarađivali i naplačivali se od Agrokora, na čijem restrukturiranju rade, a što je navodno ministrica i podpredsjednica Vlade RH znala i nije te naplate zaustavila, dnevni list "24 SATA" objavio je 16. svibnja 2018. godine tekst Ivana Pandžića pod naslovom " Martina je otišla, milijuni im ostali". Tekst i informacije su tu o procesu u kome nema poštenja. Radi se o financijskom poštenju. Jer u društvu u kome je rast proizvodnje dosegao tek 2,8 na godišnjoj razini, naprihvatljivo je da dnevnica konzultanata bude nekoliko tisuća kuna. Takvo financijsko "uzimanje naknade za rad" u zemlji sporo rastučeg gospodarstva i BDP-a kakva je Hrvatska, odlazi u sferu korupcije, a i zbog tajnosti određenih radnji tako se i tretira.
Zar nakon smjene povjerenika Ante Ramljaka i dr. Martine Dalić ugovori konzultanata nisu revidirani, dakle kontrolirani i preinačeni? Zar nisu određena nova, niža financijska pravila isplate za rad konzultanata? (mzz)

OBJAVLJUJEM tekst iz dnevnog lista "24 SATA" koji je 16. svibnja 2018. godine na 4. i 5 strani objaviom tekst autora Ivana Pandžića pod naslovom " Martina je otišla, milijuni im ostali".
TEKST ZAVREĐUJE ČITATELJSKU PAŽNJU U SMISLU INFORMIRANJA.













Post je objavljen 18.05.2018. u 05:43 sati.