Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Tikvice



Mljevena puretina s dodatkom tikvica u faširkama mi je otkriće. Te tikvice sam desetljećima principjelno odbijao, al u nekim kombinacijama, kad su nedominantne, mi pašu. I puretina mi je dugo godina najmanje privlačno meso, iako su odmah po dolasku slobode i kapitalizma počele kampanje protiv svinja, mene nisu uspjeli obrlatiti, u ovoj kombinaciji, kad nije suha, puretina može biti i mljevena.
Inače na Korzu su me zaustavili i počeli palamuditi za ovaj referendum, jedna stara gospoja me se sjeća ko pirata pa ću eto ja valjda potpisati, prvo sam bio iznenađen, što je to, pa jučer čuo na teve da je gradonačelnik to sranje zabranio, manipulatori mješaju promjenu izbornog sustava, recimo tu bih svakako bio za neke ipak drukčije promjene od ponuđenih, i vraćanje srednjeg vijeka u obiteljske odnose, pa sad, anarhist će potpisati zbog prvog, balkanski nasilnik zbog drugog, a sveprisutne budaletine zbog oboje.
Nakon što sam otkvitao tu penzionersku ekipu ugodan razgovor s bivšom susjedom, pratiteljicom bloga, sretno udanom, pratim njena putovanja na fejsu, kaže vidi me iz auta kako pješačim baš svaki put kad je u Rijeci, al ne da joj se trubiti, kao uvijek sam zamišljen i ne želi me uznemiravati. Razgovaramo o mladima i koliko će još rasti cijene benzina.

Post je objavljen 17.05.2018. u 13:26 sati.