Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Vrlo intrigantan post

Ja san primjetio da ovde niko ne spominje neviste.

U više navrata smo čuli štošta o sestrama, nekad se spominju i braća, Blogeri s nježnošću govore o svojim izabranicama, blogerice uz časne izuzetke svoje izabranike rijetko spominju, dotaknemo se tu i tamo sinova, kćeri.
Neki su nam doduše dolizdili sa svojim mamama.

Uglavnom slučajni prolaznik bi zaključio da prosječna blogerica puno više voli pasa, mačku ili neku drugu beštiju nego svoje bližnje.

Ali da se vratimo do nevista.

Obzirom da su blogerice u većini, ta omerta, taj zakon šutnje kad su neviste u pitanju, je ja mislin neko međužensko pitanje.

Pošto me stra ulazit u ženske mozgove, neću ni ulazit.

Ja ću pisat o svojoj nevisti.

Dakle vi koji čitate sa razumijevanjem, znate vjerojatno da imam dva sina, koji su moj najveći životni uspjeh.

Osim ta dva sina, iman i mamino zlato, i jednu nevistu, jer je mlađi sin pametan pa se nije još oženija, sve su to moja dica, uključujući i nevistu.

Da se vratimo na nevistu, ja san nju pita jel ona dobro promistila kad se odlučila udat za onu moju budalu, i mogu reć da jon nije bilo lako dovest ga u red, ali uz nju je i on od budale prerasta u čovika.

Ukratko moja nevista je super, more bit zato šta je Tigijeva hercegovka :))
Ona je dobro odgojeno dite, koje poštuje i voli mog sina, njegovu mater, mene, svoje roditelje, mog drugog sina, i ne mogu zamislit veći blagoslov koji je moga zapast sve nas skupa nego šta je moja nevista.

Naravno da nije sve bajno, svadu se i oni, zato šta on ode na pivu pa ne zna doć kući, ili kad ja njoj kupin kaput koji joj ne triba, onda se on ili ona namuse ka šta smo i svi mi drugi to radili, ali sve završi na tome, i iskreno se nadam zbog njih da će im to bit najveći problemi u životu.

Moja nevista će ako Bog da i sve bude u redu koncem godine rodit moje prvo unuče, i onda ću je volit još više, i kupit jon kaput ili šta god oće šta jon ne triba, jer kako ne volit nekoga ko te poštuje i još ti rodi unuče, pa može li učinit više od toga.

Post je objavljen 16.05.2018. u 12:25 sati.