Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/movrvari

Marketing

POZIV zainteresiranima na radionicu o vježbama protiv stresa i traumatičnih iskustava


MO Varvari zajedno s Jasenkom Korlević - psihoterapeutom organizira radionicu T.R.E. vježbi. T.R.E. vježbe osmislio je Dr. David Bercelli radeći sa ljudima koji su proživjeli razna traumatizirajuća iskustva, poput ratova i elementarnih nepogoda. Danas se T.R.E. primjenjuje u američkoj vojsci i raznim drugim državama i institucijama kao priznata metoda otpuštenja stresa, napetosi i trauma iz tijela.

Radionica će se održati u petak, 18.05. od 18:00 do 19:15 u prostorijama škole u Varvarima, 1. kat, dvorana.

Svrha radionice je upoznati zainteresirane s jednostavnim vježbama koje pomažu tijelu da otpusti nakupljeni stres, napetost, nemir, nervozu. Vježbe su namijenjene svima koji žele u svoj život unijeti više mira i opuštenosti, koji su pod stresom i napeti, teško se mogu opustiti, emocionalno su razdražljivi ili nose u sebi rano traumatsko iskustvo.

Voditelji: Jasenka Korlević je psihoterapeut sa ECP ( European Certificate of Psychotherapy), T.R.E. provider. Posljednje četiri godine profilira se u radu s bolestima ovisnosti o alkoholu pri Klubu liječenih alkoholičara Poreč. Član je SPUH-a ( Savez psihoterapijskih udruga Hrvatske ) i EAP-a ( European Association for Psychotherapy ).

Kako bi potvrdili svoje mjesto na radionici, prijavite se putem e-mail-a jasenka.korlevic@pu.t-com.hr

Za MO Varvari, Robert Velenik

Post je objavljen 14.05.2018. u 15:41 sati.