Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rossovka

Marketing

Ono kad znaš past niz stepenice

Znate šta ću vam reć?

Mi pod hitno moramo iznać načina da na Eurosong šaljemo pjevače koji znaju past niz stepenice. Evo za primjer Izraelke; nakon polufinalne večeri cura se od silne sreće smandrljala niz štinge ( i to onak, kaskaderski, jedva je zadržali zaštitari ) i doktori je malo ko pregledali da može pjevat u finalu i bome ona odnijela pobjedu. ( Mislim, ništ joj nije ni bilo, ima amortizere bolje od tegljača ). Da je naša predstavnica pala niz štinge ne bi je skrpalo osam ortopeda onakvu kilavu i tanku, ošla bi i kičma i lijevi kuk i desna ruka, ostala bi invalid radi jebenog Eurosonga.
Dalje, kostim mora bit ko da ju je lično oblačila Moira Orfei. Znači kombinacija boja rozacrvenocrnobijelo, sa nazovimo ih šišmiš rukavima, crni mider po sredini, šosić onak nešta kraći po formi, pa grilonštrample i sad ga jebi ne znam kakve je cipele imala, a nemrem vidjet na slici. Mejkap isto ko da ju je lično šminkala Moira Orfei, pa se zaigrala al jako. ( Samo flajbaj, jaki su reflektori pa da mejkap izdrži i direktan udar satelita, a i da oni u zadnjem redu vide da je u pitanju dramatik luk. ) Kosa obligatno mora bit u...kak bi se to nazvalo, dvije polupundže, sa crvenim dodatkom u vidu pramenova, e da bi bilo pasent sa crvenom bojom kostima.
Još malo dalje, sve navedeno podrazumijeva veću kubikažu. Da bi se takav kostim dobro iznio, treba imat al poprilično materijala za ugurat unutra. Da bude onak, kostim popunjen do pred pucanje po šavovima ( šavove je preštepavalo u trinajst navrata, za svaki slučaj ). Srećom nije bilo gumba, da je nedajbože kihnula izbila bi jal oko jal zube nekom nesretniku šta je ćubio u prvom redu da izbliza prati natjecanje. Naš bi djevojčurak u tom kostimu ( koji zahtijeva veliki volumen ) izgledo ko nevidljiva Iva.

Pa bi ja molila one koji odlučuju o tome ko će nas predstavljat ubuduće na Eurosongu da sve dobro razmotre, i da se krene s pripremama već sad. Mislim, da se u nekom eminentnom šnajderaju sašije taj djetlić kostim i da odabrani pjevač il pjevačica stigne uvježbat pad niz stepenice i dizanje sa istih. ( Da je recimo Žak imo taki kostim i da je znao saplest se i past kak treba, mogo je u subotu prijenos Eurosonga ić iz Hrvatske. Ovak treba nać volumen i odradit sve na vrijeme, do iduće godine. ).















Post je objavljen 14.05.2018. u 06:32 sati.