Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Dvaput je dvaput

Precjednica je rekla da će Hrvatska bit ka Švicarska, i svi su bili radosni osim onih koji misle da Hrvatska ne može bit ništa drugo nego Jugoslavija, i onih koji mislu da Hrvatska ne more bit ništa drugo nego velika Srbija.

Ajmo sad vidit zašto ne precjednica zajebala pa Hrvatska nije postala Švicarska, koja je razlika između Hrvatske i Švicarske.
Švicarska je visoko decentralizirana zemlja, njiovi kantoni imaju visok stupanj neovisnosti, oni viruju da njiova Dalmacija ili Slavonija najbolje znaju šta je dobro za njiovu Dalmaciju i Slavoniju, dok naše Dalmacija i Slavonija moraju ić po mišljenje u komitet u Zagreb, jer nemaju pojma o ničemu svi lumeni su u Zagrebu, svaki debil koji iz neke vukojebine dođe u Zagreb postane lumen.

U Švicarskoj je lani bilo 12 referenduma, oni kad nešto triba odlučit pitaju narod, jer mislu da narod najbolje zna šta je dobro za njega, kod nas lumeni koji su došli iz neke vukojebine u Zagreb i čudotvorno postali lumeni, najbolje znaju šta je dobro za narod, dapače oni mislu da je narod u kurcu i da mu se nikako ne smi dat da kaže šta oće

Eto tu je tajna švicarskog uspjeha, ne zato šta imaju banke, ka da je problem saziđat banku, ili zato šta radu čokoladu, i mi dorinu za utrku imademo, tajna uspjeha je šta ne mislu da je narod retardiran, i ne mislu da o svemu triba odlučit komitet, samo u tome, kad bi se mi riješili ovih iz komiteta mogli bi kupit Švicarsku na kredit od pet godina u Švicarcin.

Za koji dan svibanjske svečanosti će se nastavit na Bleiburgu, a onda će kulminacija i krešendo bit u Kumrovcu kad se bude slavio izmišljeni rođendan šepavog masovnog ubojice.

I tako uvik iznova, i ko zna do kada.

Svi se pitaju kako to da ne možemo zaključit te priče, odgovor je vrlo jednostavan, u zadnji sto godina imali smo tri zločinačke ideologije, ustašku fašističku,jugoslavensku komunističku, i četničku velikosrpsku.

Zločini su nesporni, samo notorni idioti i zadnji ljudski šljam može osporavat zločine, i opravdavat počinitelje.

Ono što je sporno su kazne.

Fašisti su pobijeni, odvedeni u logore, i prognani.
Velikosrpski zločinci su abolirani.
Komunistički zločinci nikada nisu odgovarali za zločine.

Upravo ta neravnoteža u kazni nas onemogućava da to poglavlje zaključimo, a sve priče o relativizaciji fašizma su samo dimna zavjesa kojom se doduše uspješno onemogućava otvaranje pitanja opravdanosti abolicije i odgovornosti komunista za zločine za cijelo vrijeme trajanja tog zločinačkog režima.

Da parafraziramo velikog ustašu antifašistu Stipu Mesića, Hrvatska je u drugom svjetskom ratu dva puta izgubila, prvi puta kad su je okupirali fašisti, drugi puta kad su je okupirali komunisti, jedina naša pobjeda je ona u domovinskom ratu ma koliko vas antifašisti uvjeravali u suprotno.

Dakle sve budaletine koje se ovih dana pitaju zašto Hrvati imaju rezervu prema petokraki, dobro znaju da je petokraka trajno i nepovratno kompromitirana, i to dvaput, za cijelo vrijeme trajanja Jugoslavenske okupacije, te pogotovo u domovinskom ratu, i tu se ništa nemože promijeniti, kao što će i Za dom spremni zauvijek ostati ustaški pozdrav, i ovi ko nas bre zavadi četnici, jer dvaput je dvaput.

Post je objavljen 10.05.2018. u 15:32 sati.