Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

POLITIKA OD ĐURĐE ADLEŠIČ JE NAŠ GRAD BJELOVAR UNAZADILA I VRATILA U NAZAD...Umjesto da naš grad Bjelovr, se razvij ekonomski i gospodarski, aktualna gradonačelnica Đurđa Adleešič, bavila se je sa sporednim temama i pitajima u našem društvu. Ona je podignula spomenik komunisti i partizanu Edi Murtiću, u samoj blizini bjelovarske biskupije i muzeja. Bavila se je sa partizanom Vojinom Bakćem, i spomen ploćom.

Adlešička je kupovala kriminalcu Nenaadu Vukašinoviću iz Prgomelja, neki traktor, i servo hidroulične uređaje,.., i dijelila konje i krave.... itd. Ta (bivša) gradonačelnica grada Bjelovara Đurđa Adlešić unuci doktora Josipa Jagodića uručila je 2005. godine Povelju grada Bjelovara, a nedugo nakon toga po njemu je nazvana jedna bjelovarska ulica.

Kraj toga što je slikara i partizana (posmrtno) Edu Murtića, proglasila počasnim građaninom grada Bjelovara, iako nas taj "skojevac" nije s ničime zadužio... Evo, s čime se je sve bavila Đurđa Adlešič, koja se je uplitala u "sve i svašta" samo nije radila ono što je važan posao za opće dobro građana...

Sa čime se je sve Mesić bavio kad je bio predsjednik "tifusarske" Hrvatske (2003. godine)? Na kuverti je bio pečat židovske ambasade u Beču. U kuverti se nalazila pozivnica s kojom se poziva gospodina Tomislava Jagodića, nasljednika doktora Josipa Jagodića, na uručenje povelje Pravednika među narodima u zagrebačkom Hotelu Dubrovnik. Povelju će mu lično predati predsjednik Hrvatske, Stjepan Mesić.

Kad danas pogledamo grad Bjelovar, i vidimo kako je zaostao u svim segmentima,.., to nam je pridonjela politika od ovakvih krivih ljudi... Đurđa se je okoristila sa politikom, i nju više nije briga za građane Bjelovara, koje je sa svojim izbornim obećanjima prevarila..

Na pragu 1990-tih godina javila se je "farsa" od demokrcije,.., kako tobože smo se riješili komunizma, a Đurđa nam je vratila svu partizansku ikonografiju i bivše komuniste; Stjepana Grulu, Stevu Čleković, Zlatka Barilu, itd. Ne treba zaboraviti kako je Adlšič oštetila grad Bjelovar za 60 milijuna kuna, kad je poklonila industrisko zemljište tvrtki "Pevec". A gdje je sve drugo - da i ne pišem ovdje?!


-------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 10.05. 2018. godine
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4277.Post je objavljen 10.05.2018. u 14:02 sati.