Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/star-rose-bloger

Marketing

Nešto drugačije..to sam ja

Tišina je ocean. Govor je rijeka. Kada vas ocean traži, ne ulazite u rijeku! Poslušajte ocean.

Rumi

Razgovor je potreba, slušanje je umjetnost.


Budi rjedak cvijet u vrtu istih, takav je taj koji je drugačiji, sjaj ga djeli a ljepota odaje. Svi smo mi isti a tako različiti.



Nekad samo ne želiš biti ono sa čime se stalno boriš ili je neka vrsta životne zadače ili obaveze već želiš biti blogerica, animatorica i ono što si dušom i srcem a ne proizvod moje borbe i nešto u čemo se možda razlikujemo ili nešto sa čime se svakodnevno borim i umara me. Tu želim samo istaknuti koliko smo svi različiti a tako u nekim stvarima slični.
Jednostavno sam ono što jesam, svoja i baš zato unikatna a netko, može i voli da priča što je sasvim u redu, dok nekom je blog i razni drugi oblici za dušu bijeg od bolesti, problema, borbe i svih narednih svakodnevnih obaveza. Muke su sastavni dio života a ovdje meni je opuštanje, ljubav i strast pisanja kao i sport i razne druge stvari koje nalazim i otkrivam samo u mojem slučaju lijepo. Zdravlje je na prvom mjestu (a s vremenom naučiš biti borac za svoje zdravlje) ali bitno je opuštati i uživati u raznim postovima kod drugih i kod sebe..


Samo me tako drži a tako je zanimljivo a da nije pre napadno. Toliko je ljepota u nama i oko nas, osvrni se pogledaj čuda. U malim stvarima je svašta ako promat9raš sa pažnjom te tako možeš dalje od sebe. Osvrneš se na prirodu, i ono u čemu i s čime se osječaš dobro i guštaš a sve to malo je puno. Biraj ljude s kojima se dobro osječaš, ako je i jedan ali je tvoje pažnje vrijedan drži se njega. I tako..to je život, sreća duše. Dugo nju tražiš ali nju možeš dostiči. Raduj se, život je pre kratak za smijanje a pre dug za plakanje. Živi..pleši..i dovoljno se smiješi..

Smijeh suze briše, a voli srcem najviše tako nek te drži jer to je život u srži...:))kissy

Post je objavljen 10.05.2018. u 13:32 sati.