Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

KAŽE "INDEX.HR" DA SMO HTJELI LINČOVATI PARTIZANSKOG ZLOČINCA STJEPANA HRŠAKA NA TUŠKANCU - ZAGREBU?!Na tom internetskom portalu u članku piše da: Zagrebačka policija ne želi spriječiti mogući linč partizanskog komadanta 25. svibnja 2009.. godine. I da uljudbeni pokret, na čelu sa dr. Tomislavom Dragunom, generalom Ljubom Ćesićem - Rojsom, Mlaenom Schwartz i Brankom Stojkovićem iz Bjeovara, je načinio opsadu kuće od partizanskog komandanta Stjepana Hršaka.

Oni su sa svojim pristalicama za vrijeme "opsade", pokušali od Hršaka iznuditi priznanje da je 1945. godine u Maceljskoj šumi ubio 12 i pol tisuća ljudi, i organizirao smaknuće dvadesetak svećenika i bogoslova koji su s ustašama bježali prema austrijskoj granici. Stjepan Hršak je bio i bivši je partizanski komandant Franji Tuđmanu.

Mediji su prenjeli da: Riječ je o pripadnicima pokreta koji imaju ekstremno desne političke poglede, a koji u najmanju ruku žele revidirati hrvatsku prošlost. Kažu: Za politički skup da nalikuje na "uzimanje pravde u svoje ruke" ispred obiteljske kuće Stjepana Hršaka, bivšeg majora OZN-e, na zagrebačkom Gornjem gradu Tuškanac, da oni imaju i uredno izdanu dozvolu od zagrebačke policije. Stjepan Hršak (za medije kaže) kako je to jednostavno maltretiranje, a ne nekakav skup.

Među govornicima koji su od Hršaka tražiti priznanje i kajanje je bio i notorni Mladen Schwartz, ali i Ljubo Ćesić Rojs te niz govornika kao organizator skupa Tomislav Dragun, Dragutin Šafarić, Dean Golubić, Branko Stojković, Marko Francišković, Vjekoslav Škreblin, Ivo Matnović, i dr. Oni sasvim "prigodno" se okupljanju ispred kuće partizanskog komandanta, gdje pročitano je i pismo-brzojav hrvatskim generalima Anti Gotovini i Branimiru Glavašu. Predsjedniku Mesiću pak uručiti će se "orden" Velered Hude Jame.

Između ostaloga je kazano na prosvjednom skupu ispred kuće od ratnog zločinca: "Mesić vam je, znate, kao Casanova. Casanova u godinama kada više nije mogao spolno općiti, počeo je pisati memoare. Tako i Mesić shvaća kako njegova zvijezda tamni na političkom nebu Hrvatske pa sada priča sve i svašta", objasnio je doktor Dragun. Ovi Hrvatski domoljubni pokreti poznati su široj javnosti - kao zalagači za nezavisnu i samostalnu državu Hrvatsku.


-------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 10.05. 2018. godine
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4276.


Post je objavljen 10.05.2018. u 09:24 sati.