Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

LUKA PERKOVIĆ NA SVOM PROFILU FACEBOOKA PIŠE O UDRUZI "ŠTIT"Pogledajte blog udruge "Štit" i neka mi netko objasni kakve to veze ima s Bjelovarom i gdje je tu javni interes. Nisam siguran tko na tom blogu piše tekstove, ali je očigledno da se radi o omalovažavanju i vrijeđanju institucija Predsjednice i Predsjednika Vlade Republike Hrvatske. Znači li to da Grad Bjelovar potiče govor mržnje prema neistomišljenicima? Molim za komentar ugledne bjelovarske političare: Dario Hrebak, Ante Topalović, Vedran Smešnjak.KOMENTARI NA FACEBOOKU: Ante Topalović No Dario Hrebak, svjestan si da nećeš dobiti odgovor. Svako sporno pitanje koje sam postavio unazad tri godine je ostalo bez odgovora!KOMENTARI NA FACEBOOKU: Predrag Kovač Koco A Šta se čudite i gore je pisao dok nije dobio stan! Smeće sa 50 + godina i 5 dana radnog staža.


Zanimljivo je; da jučer (08.05.2018.) sam imao sudsku raspravu (K-221/17-11) kod Općinskog suda u Bjelovaru, na kojoj je sudjelovala kao suprotna strana; odvjetnička vježbenica gđca. Ivona Stankić, koja radi za odvjetnički ured od Vladimira Gredelja.

Mala se je "osilila" na ročištu i išla je na mene "drsko" s "džomom", i ja poslje rasprave se sam pitam - zašto se je ona tako ponašala? Kad danas nađem tekst sa profila od Luke Perkovića, koji je njezin "frend" na facebooku, kako me kleveče, pa mi je bilo sve jasno. Između ostaloga me kleveče i Predrag Kovač - Kaco, koji je okružen sa lažnim invalidima (izmišljenog) domovinskog rata Goranom Tudićem i Stipom Šolom. itd.

Kad smo kod teksta o primanju gradskih financija za udrugu "ŠTIT", i onih koji se protiv toga bune. Moram kazati da udruga "ŠTIT" je iz gradskog proračuna primala godišnje 2000 kuna. U zadnje dvije godine, i ta sredstva za financiranje udruge ŠTIT" su nam ukinuta. I ne trebaju nam!

Ološari se bune protiv "ŠTIT-a" što smo primali godišnje 2000 kuna, ali se ne bune kada udruga za zaštitu životinja (pasa) "ŠAPA" dobiva iz gradskog proračuna 200.000 kuna. Moram ovdje kazati "bolesnim licimjerima" da na to šute. Bune se samo kad se radi o Branku Stojkoviću, kojega žele omalovažiti i spustiti na dolje....

Ovaj "morbidni lik" Predrag Kovač - Kaco u svom komentaru na facebooku javno me naziva "smećem", i da imam par dana radnog staža. Zanimljivo je; da me "kleveču" oni kojima ništa ja u životu nisam kriv. Imam u radnoj knjižici upisanih 14 godina radnog staža, pa stoga javno predlažem - da sa svojm radnom knjižicom udarim po "šupljoj glavi 14 puta" tog lažova, i to po svakoj godini jednom.

A što se tiće stana koji ih tako jako boli,.., ja nisam dužan se ovdje opravdavati, ali ću reči da taj stan od grada Bjelovara, je dobila na korištenje moja supruga Živka, i četvero moje djece. I taj stan ne glasi na mene. Ovo sad pišem da več jednom tu "lažljivu priču" završimo... Mi plaćamo taj stan uredno svaki mjesec sa svim režijama oko 500 eura. Pa, neka naši dušmani izračunaju koliko je to novaca gotovo u zadnjih šest godina?!

Mi taj stan ne možemo otkupiti od grada Bjelovara, kako su to učinili (za jeftine novce) mnogi o kojima se godinama šuti, i koji stan su dobili, ali, ga ničime nisu bili zaslužili... Naš stan je "precijenjen", odnosno, on je procijenjen na 888.000,00 kuna. I tko bi normlan taj stan onda išao otkupiti?!

Između ostaloga kad mi se spočitava da ja "vrijeđam" političare, moram ovdje navesti; da ja pišem samo istinu, koja vrijedi: jučer, danas i sutra... I istina nije omalovažavanje i vrijeđanje nikoga.... Očito je - da mnogi zaborvljaju što sam ja sve otkrio u svome dugogodišnjem radu - koji oni ne cijene i ne priznaju....

Ovdje na kraju poručujem svojim neprijateljima (jer oni to žele biti), da svi moji stari neprijatelji su izgubili bitku, i nema ih,.., a tako će "bitku" izgubiti i moji novi neprijatelji...


-------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 09.05. 2018. godine
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4273.
Post je objavljen 09.05.2018. u 07:19 sati.