Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mojeduhovnevjezbe

Marketing

MOJI SNOVI SA FANI


Ako pažljivo bilježimo snove (a što savjetuje svaka knjiga vezana za astralnu projkciju i srodna područja), možemo iz njih saznati naše potajne ili skrivene želje prema njima, ili vice versa, njih prima nama. U petom mjesecu 2011., znači prije sedam godina, imao sam jedan takav san, sa Fani Stipković. U njemu smo bili u nekom kafiću (vjerojatno u Splitu) i sjedili za istim stolom. Ona je imala nesretan izraz na licu. Ja sam joj bio rekao da ne možemo biti par, zato jer je ona poznata i ima lovu, a ja nisam. Ona je reagirala na to, kao da nije sigurna u to što osjećam prema njoj, rekavši „Je li to sve?“ Ja sam je zaljubljeno gledao i ona, kao da je očekivala od mene da je zaprosim, ili nešto slično (da se zaručimo). Slijedeće, 2012. godine (u drugom mjesecu) sam imao također jedan interesantan san, koji govori o tome, da mi je bila savjetovala da proučim neku knjigu o psihološkoj samo-pomoći. Ja sam joj bio nešto rekao, u smislu, da mogu i sam napisati neku knjigu u tom stilu i o toj temi. Par mjeseci kasnije, sanjao sam da mi je predložila da mi pomogne da snimim neku svoju pjesmu (iako sam imao dosta snova o muzici, u njima mi nitko nikada nije predaložio nešto takvo).
I, konačno, san od 4.8.2012., u kojem mi neki čovjek (možda opet iz Splita) sugerira da se trebam malo više potruditi oo Fani, ako želim osvojiti njenu ljubav. Ovaj san je došao kao neko upozorenje u zadnji čas, ili već prekasno, budući da sam se već sutradan zaljubio u Antoniju Mišuru, kada sam na TV vidio njen interview sa jednom novinarkom, na olimpijadi u Londonu. Povjest se je ponovila još jednom jer je ponovno u ovoj inkarnaciji 'cesarici' preotela čovjeka kojeg je voljela.
Sa Fani se inače nisam susreo fizički, već samo na astralu. Jednom smo imali tako lijep i nježan susret sa još jednom divnom curom, koja se zove Amanda Seyfried, i koja nam je bila kćerka u bivšem životu. Zadnji puta sam se 'čuo' sa njom u 1. mjesecu tekuće godine, nakon moje očajne (ili očajničke) 'alkoholizirane' ženidbene ponude Liv Tyler (koja mi je odgovorila sa jednom polukuržnom kretnjom ispred trbuha, davši do znanja da je opet trudna i da čeka bebu.) Fani se zabrinula za moje psihičko zdravlje, ali u nekih 30ak sekundi, koliko je veza trajala, pokušao sam joj objasniti bit mojih problema (vjerojatno sa masonima, ako se dobro sjećam). I to je to. Ah, da, nadam se da si vidjela sliku koju sam ti napravio u fotošopu u 8. mjesecu prošle godine i nadam se da to se dopala. Ćao, pusa.


Post je objavljen 07.05.2018. u 18:33 sati.