Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

NA TRIBINI PREDSTAVLJAJU KNJIGU; "TRI MAJMUNA" U HOTELU CENTRAL U BJELOVARU ?!Sutra, 07. svibnja 2018., u 18,00 sati, u hotelu "Central" u Bjelovaru, bit će predstavljena knjiga: "Tri majmuna za krvavi Vukovar". Na toj tribini će govoriti i biti gosti: Jure Šimić, Đuro Crkvenac, Stipan Gojević, Stjepan Budinski, Josip Trogrlić - Jozo, i Petar Janjić - Trombon.


Ono što želim ovdje reći; da to će biti tribina "Leglo gujinje", jer svoj lažljivi "otrov" prosipat će i s njime će prvenstveno trovati mlade ljude. Ratni profiteri na tribini imati će što govoriti o istini Hrvatskog naroda? Nema ničega što oni nisu pokrali i opljačkali,.., prisvojili i uništili...

Mladi i dalje bježe van iz ove "njihove lude zemlje", oni bježe iz svoje "izbrisane" domovine - koja više ne postoji u stvarnosti... Ja, bih tu njihovu "knjigu" bolje nazvao: "Tri majmuna za krvavi Bjelovar", jer prvi krivac "majmun" je Jure Šimić, zato što se je u Bjelovaru vodio rat, i zato je grad porušen 29. rujna 1991. godine, od strane JNA.

Zbog loše i totalno krive politike pregovaranja Jure Šimića, predsjednika Kriznog stožera ZO Bjelovar, sa oficirima i komandom JNA u Bjelovaru, desio se je rat, i smrtno je stradalo mnogo ljudi, i prouzročene su velike materijalne štete... Drugi krvavi "majmun" je Stjepan Budinski, predsjednik TO Bjelovar, i bivši KOS-ovac i oficir JNA.

Ništa se nije događalo bez razloga. Jure Šimić je do 1990-tih bio u savezu komunista, i bio njihov povjerenik, i sastančio je na komitetu u Bjelovaru. Oni, su bili vasnici "imovinskog rata", gotovo - svi su bili vezani za bivši Jugoslavenski sistem. I takvi su nam tobože stvorili Hrvatsku.

Smješno je; kad se takvi nazivaju "hrvatskim braniteljima", i da su oni nekoga obranili.... Pitam se: do kada će "oni" koji su odgovorni za "sva zla" izbjegavati pravdu, i sebe predstavljati kao društveno rješenje i moralnu vertikalu... Do kada ćemo slušati velike laži od "uhljeba, štetočina i kriminalaca"...

I na kraju teksta ne treba zaboraviti da su nas pohlepni "TITO-ovi UDBA-ši", te puštene "psećije zvjeri" sa lanca partije CK SKJ gurnuli u ništavilo i propast..


-------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 06.05. 2018. godine
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4270.


Post je objavljen 06.05.2018. u 14:00 sati.