Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rossovka

Marketing

Ko se zadnji smije...

E pa s Mišel nema zajebancije, ko šta se vidi na priloženim fotkama. Dura dok može ( da ne bude baš na prvu partibrejker ), al kad joj padnu klapne ona brzopotezno rješava situaciju.

Fotka broj 1 - plavuša s prekriženim nogama je jako duhovita, do te mjere da bi se ispaćenom Mišelinom supružniku mogo pročitat broj od cipela da se još malo jače raskesio; Mišel sjedi ko vudu vrač, stisnutih usta, i ja jasno vidim njene misli - ajme kako ću ti se najebat majke sam da dođemo kući, milo moje ( milo majke svoje ).
Fotka broj 2 - e sad je na redu selfi, supružnik je prislonjen uz plavojku; iz Mišeline glave isijava - o dabogda oslijepili od fleša, davamjebemmajkuobadvoma, ajme kak će ti prisjest selfi, pa spavaćeš sa podbočenim kapcima mjesec dana.
Fotka broj 3 - sad je i plavuša raskešena do daske, supružnik u poluvoleju prema njoj, Mišel je okrenuta prema njima s još više stisnutim ustima ( ako je to uopće moguće) i pokušava ispaćenom supružniku mentalno poslat poruku da će mu kroz ta raskešena usta rukom iščupat jetru i pojest je i zalit dobrim Chiantijem čim pređu kućni prag.
Fotka broj 4 - Mišel podiže rukave na opravi, muž postaje smrtno ozbiljan i pita se kak nije uspio iščitat njene mentalne poruke, i pita se oće ga sad stvarno izubijat tu pred svim tim ljudima il će plavojki počupat kosu s glave; prekrižio je ruke, ko nemam ja ništa s tim, pa žena me samo htjela nasmijat i napravit selfi.
Fotka broj 5 - došlo doba da se zamijene stolci; ozbiljnost je na vrhuncu, supružnik šuti ko drek za grmom a plavuša ima pogled tipa - šta oćeš, pa samo sam bila pristojna, dok Mišel pogledom govori - ajde samo pisni, prevuću ti usta prek glave, kučko bijedna.
Fotka broj 6 - supružnik se naglo zainteresiro za događaje tamo negdje dolje, Mišel sjedi okrenuta leđima prema plavojki ( misaoni proces isijava toliko prijezira da se kroz komp može opipat, govoreći - tipkaj, tipkaj, budi sretna šta ti ruke nisam iščupala ), a plavuša se izgleda dopisuje s najboljom frendicom ( "Jebate, skoro sam upecala precjednika, imam i selfi s njim, al poveo je onu svoju blesu pa mu nisam uspjela dat broj hendija. Glupa je ko točak" ).
Fotka broj 7 - plavojka više nema mobilni uređaj, promišlja kak je moguće da je on baš taki papak i diže se zamijenit mjesta baš kad ju je krenulo; Mišel sjedi slavodobitno i uspravno ko kraljica od Sabe, a mužić joj ljubi ruku ( ulizuje se, šta će drugo, da mu ne iskopa oči na licu mjesta ).

E sad vas ja pitam - šta bi vi napravile da ste bile na Mišelinom mjestu? Verbalni delikt, krvni delikt il zamjena stolaca, da se vidi ko je gazda?



( fotke by "The Power of women" )


Post je objavljen 06.05.2018. u 07:49 sati.