Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Kako je sve počelo





Puno mi je drago šta se Domenico odvažija zaprosit Bisu, a kako ima novi blogerica koje ne razumu o čemu se tu radi, malo ćemo rastumačit, pa za početak evo slike tog momenta kad je Domenico reka oš se udat zame.




Ajme kako je to romantično, evo samo šta mi suza ne potekne, a još kad se sitin kako je sve počelo u dramatičnin okolnostima, i koliko je bilo jubavi i snage i svega istrpit da bi na koncu Domenicova jubav prema Bisi odnila konačnu pobjedu. Sad ćemo zeru ostavit Bisu da razmišlja prije nego kaže konačno oću i vratit ćemo se u prošlost.


Sve je počelo, mislin ta romansa na izletu na Cetinu, to je bilo dok mnogi od vas nisu bili ovde, kad su Blogeri i blogerice, radi tuge šta nisu postali književniki, odlučili otić na Cetinu i tamo ubit tugu u alkoholu i janjetini, ne dirajuć se naravno u Janka, jer da se ko taka u Janka, Marijoneta bi mu glavu okinila.

Evo za početak slika Cetine



I Janka



Ajmo sad jedan veliki pozdrav Marijoneti, di god bila, Marijoneta je sluteći pojavu blogera Kupusa, i latentnu opasnost za Janka, pristala pisat blog i povukla se u anonimnost, di se sad bavi woodoo magijon, i blogerican bez vrata koje je upoznala Annaboni razvlači vratove.

Dakle ekipa ucviljeni blogera je ošla na Cetinu i tamo se razuzdala, neki su razmišljali i tražili duhovnost



Oni drugi više Adrenalinski tipovi su ne bi li ubili tugu radi neobjavljivanja knjige, odlučili stavit život na kocku, i otputili se niz rijeku



Sigurno se sad već pitate o kakvoj knjigi ja pričan, o The knjigi, blogerskom svetom gralu, jebate stvarno ste neuki, sad se ja
Moran ko zna di vratit da bi van rastumačija to sve o knjigi, sve mi se čini da će ovo bit jedna vrlo napeta i dugačka priča, bit će tu svega

Sponzoruša



Žena ratnica



Blogerskih ljubavi




Sad moran ić marendat, u slijedećem nastavku sve o The Knjigi, ko je koga iskoristio, ko je kome bijo rame za plakanje, ko je kome zabija nož u leđa, izjave svjedoka, potresna svjedočanstva žrtava, intervju s popularnom blogericom pod naslovom Moja istina, istraživački serijal kako se kalila knjiga i još puno toga.

Stay tuned




Post je objavljen 04.05.2018. u 08:36 sati.