Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Djelatnički piknik



Evo prošao i praznik rada, mi odradili svoj grah u prirodi, bilo čak i prilično svježe, uz malo rekreacijske sadnje ugodno provedeno popodne. U radu je najviše, kao uvijek, guštao gospodin Jin.
Događaje sam pratio uglavnom na twitteru i to njemačke, odnosno berlinske, kod nas se kao što sam čuo u zadnjim vijestima ništa nije ni događalo, sve po standardnom scenariju, predvidivo, novo jedino da se ovi sindikalisti što su prosvjedovali očito pokušavaju dodvoriti crkvi, onaj meni najdalji tip prosvjednika, takozvani realisti.
I u Njemačkoj je sve prošlo mirno, čak su se ovi iz crnog blok samo rekreativno folklorno grdo gledali s policijom. Jedino je donekle zanimljiva, meni pomalo i iritantna, bila rasprava na ljevici o tkz. bezuvjetnom temeljnom dohotku, kojem se dominantna struja kod socijaldemokrata žestoko protivi i zastupa prepotopski stav, rad za sve. To što kompjutori lagano preuzimaju poslove ljudi, što tvrtka od 13 zaposlenika posredno prouzroči otkaz za pedeset tisuća radnika druge tvrtke, o čemu sam jučer nešto natuknuo, njih ne zanima, zanimaju ih samo parole o svetom pravu na rad.

Post je objavljen 02.05.2018. u 09:49 sati.