Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

NIJE TO BIO "DOMOVINSKI RAT", VEČ JE TO BIO "IMOVINSKI RAT" ZA UDBAŠKU PRĆIJU HRVATSKU.Ovo su "olovna vremena" jer smo još uvijek u "zagrljaju udbaša" i "bande lopovske" koja je opljačkala Hrvatsku. Ivica Račan umro je 29. travnja 2007. u zagrebačkom KBC-u Zagreb nakon što se zbog teške bolesti "raka" morao povuči iz političkog života.

Jučer, 29. travnja 2018., je bila "špica" u dnevniku prvoga programa HRT-a, godišnjica smrti od Ivice Račana. Dok još uvijek ovaj narod živi zatvoren u "robovskom sistemu", mi slušamo važne vijesti i hvalospjeve; i to od onih koji su nam krivi - što mi danas nemamo svoju budučnost...
Ivica Račan je bio predsjednik CK SKH-a i u ubivšem komunističkom sistemu SFR-Jugoslaviji, je zatvarao Hrvate, u tobožnjoj "novoj demokraciji" on je postao kulturni preobučeni SDP-ovac. Sramotno je, da još danas na svojim TV-e ekranima slušamo "mistifikacije i laži", o velikanima. Treba se upitati - tko je Iviva Račan?

Račan je kriv za mnoge ratne nedače,i bijedu i siromaštvo Hrvatskog naroda. On je bio u zajedničkom "dilu" sa Franjom Tuđmanom (HDZ), i ovakva danas uništena Hrvatska, je njihov "udbaški" projekt..
Ja ne mogu nikad zaboraviti: dok Ivica Račan, bio je hrvatski predsjednik Vlade Republike Hrvatske od 27. siječnja 2000. do 23. prosinca 2003. godine, kako je dao zatvoriti jednoga mladića - samo zato što se nije iz protesta htio maknuti ispred njegovog službenog auta u kojemu se je on nalazio.

Dok se je u Bjelovaru u "ratnom vihoru" na mjesnom groblju "Borik" sahranjivalo i više od 20 branitelja, koji su u smrt u Kusonje, poslani veleizdajom,..., taj dan je predsjednik Franjo Tuđman i Ivica Račan, igrali u Zagrebu tenis. Oni se nisu udostojili doći na masovni sprovod u Bjelovar. Što se više tu ima o "domoljublju" reči?!
-------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 30.04. 2018. godine
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4264.


Post je objavljen 30.04.2018. u 11:51 sati.