Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

Dok u Bjelovaru, je bjesnio rat 1991., (tobože domovinski) glavni šef šverca cigareta je bio; bivši načelnik policije Blago Nikić.





Dok u Bjelovaru, je bjesnio rat 1991., (tobože domovinski) glavni šef šverca cigareta je bio; bivši načelnik policije Blago Nikić. Navesti ću ovdje da sam bio "dragovoljac", i Ja sa automatskom puškom u rukama - bio sam kod kasarne "Božidar Adžija", na vojnoviću "pale" kasarne JNA., par dana poslije napada 29. rujna 1991., pozvamo me je Blago Nikić, u svoju firmu "DUHAN", koja se je nalazila u blizini vojarne i Nikić, dao mi je dvije šteke cigareta ronhill 21; i kazao - evo ti da imaš što pušiti... Tada je Nikić bio direktor te firme..

Dok je naivna raja ginula u ratu koji je bio najbolji okvir za ratno profiterstvo i za pljačku i bogačenje... Nikić je te cigarete švercao iz tvornice duhana "Rovinj", i skladištio je velike količine u Bjelovaru. U duhanskoj mafiji je bila umješana i obitelj od Franje Tuđmana, odnosno bila je kćer (od diktatora) Nevenka Tuđman, koja je imala posrednik "Fri Shop" i lanac duhanskih trgovina...

Za "Domovinski rat", bolji i pošteniji je naziv; "Imovinski rat", to je balkanski hibridni oblik u kojem "crkveni nacionalizam" umotan je u demokraciju, i tobožnje bolje promjene za narod i neovisnu Hrvatsku. Skupo su bile sve plačene laži, i to za mnoge poubijane Hrvate,i velika ratna pustošenja... Žrtva je bila plačena rijekama prolivene krv i to nedužnih ljudi...

Poginuli i nastradali ljudi u ratu su bili samo "crkveni i politički paravan" za Tuđmanovu pljačku i bogaćenje njegove zločinačke organizacije HDZ-e. Još i dan-danas traje kriminalni šverc "duhana" u našoj tranzicijskoj zemlji, te još uvijek se ratni profiteri bogate... Na veliko se ovdje "na crno" prodaje duhan u Bjelovar. Tako je i na cjelom prostoru Hrvatske.


-------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 30.04. 2018. godine
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4263.


Post je objavljen 30.04.2018. u 11:38 sati.