Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

DJECA NAM BJEŽE IZ HRVATSKE, POPOVI POSVEĆUJU PSE, I KOTE NAM SE PSI PO ULICAMA GRADA.... FUJ, MAJKU VAM JEBALI PSI VAMA IZDAJNICIMA I LJUDSKIM NAKAZAMA...




Ime Europa dolazi od dviju grčkih riječi: eur = širok, opos= oko. Dobijemo široko oko i odmah dobijemo poveznicu s egipatskim Horusom.

Najbliža riječ riječi Mon u latinsko-hrvatskom rječniku iz 1995. (Bekavac-Marevic-Mederal) je riječ MONEO što znači upozoriti ili upozorenje. Santo dolazi od dativa sancto, a znači svecu. Dakle, upozorenje svecu. U Bibliji svet je samo Bog. Znamo da je Bog stvorio prirodu, a sotona djeluje protiv Boga. Monsanto je najpoznatija GMO korporacija i to sjeme je sjeme Zloga.

Ime Bleiburg dolazi od dvije njemačke riječi: Blei=olovo, Burg=kula, dakle olovna kula. Olovo je nešto teško u prenesenom značenju pa ne čudi da su Englezi komunistima tu predali oko milijun ljudi, uglavnom razoružanih hrvatskih vojnika, žena, djece i staraca te ih veliku većinu kasnije pogubili.

Liht na njemačkom znači svjetlo, kao i lux na latinskom. Lihtenštajn znači svijetla stijena, a Luxembourg svjetlostna kula. Današnji Izrael ima heksagram (666), Rotschildov simbol.

O simbolici ću pisati naknadno. Koliko ljudi simbole gleda, ali ih ne vidi. Recimo falusne oblike imaju zvonici, minareti kod džamija, neboderi i dr.

Pas je Kerber koji u grčkoj i rimskoj mitologiji čuva pakao kod Hada, odnosno Plutona.


-------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 28.04. 2018. godine
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4260.


Post je objavljen 29.04.2018. u 00:46 sati.