Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shadowofsoul

Marketing

BIJELE MAGLE



slika: digital art


Te čudne magle rastjeruju noć, obojile su pospani grad u svoje bijele koprene, zatvorile su me u veo tuge pa sam kao svjedok zalutala izgubljeno se krećući prema tamnijim predjelima noći, da bih se pronašla u ljepoti tog čudnog bijelog astrala koji zauzima svoje mjesto u mom životu.

Kamen nije sam u ovoj noći, tek ga dijeli prah zemlje gdje ćemo svi jednom doći, a kad se na livadi okupe sjene i zaplešu svoj tamni ples, vjeruj mi, svijetom će se prolomiti bol i zauvijek podijeliti ljude.

Postoje takvi dani kad se u lažnoj sreći veselimo, a u istinskoj tuzi ne žalimo, postoje takve noći kad se u čudnoj ljepoti pokrećemo, a u nemaštovitoj stvarnosti živimo.

Odlazim iz ove bijele magle čista u suzi tuge, mutna u grumenu boli, jaka u snazi zaustavljenog sata koji još uvijek otkucava moje životne trenutke.



napisano: 4.12.2015. u 21:00h | pjesa je iz moje 9. zbirke poezije
"KAMEN NIJE SAM"


Image and video hosting by TinyPic

http://www.digitalne-knjige.com/varga9.php

https://blog.dnevnik.hr/zajednoprotivplagijata/

ISBN zapis pod brojem 978-953-8100-30-7 . Sva autorska prava pridržana. Ni jedan dio ove knjige ne smije se reproducirati ni prenositi ni u kakvom obliku niti ikakvim sredstvima elektroničkim ili mehaničkim, fotokopiranjem, snimanjem ili umnažanjem u bilo kojem informatičkom sustavu za pohranjivanje i korištenje bez prethodne suglasnosti vlasnika prava.
Image and video hosting by TinyPic


Post je objavljen 25.04.2018. u 09:47 sati.