Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cintasejati

Marketing

Akcija koju bi majka trebalo da uzme za svoje dijete

Kada ocekujete, moze biti teško predvideti tacno ono sto ce vam trebati kada stigne vaša beba. Kupovina za bebu može biti prilično velika jer postoji mnogo atraktivne opreme za bebe tamo, a vi ste u iskušenju da sve dobijete. Međutim, ima puno stvari koje su samo popustljivost i ne možete ih koristiti uopšte. Zbog toga je najbolje da budete svesni najvažnijih da ne biste bacali svoj novac. Šta su oni? U nastavku su navedeni najvažniji potrebni proizvodi za svaku mamu:

Rasadnik

Prvo počni sa rasadnikom. Da, u prvim mesecima, verovatno ćeš držati bebu sa sobom i za to će ti biti potrebna kolevka ili kreveta za njihov prvi krevet. Što se tiče dječjeg vrtića, potrebno je da dobijete dobar krevet koji može primiti bebu kada počnu da raste. Takođe morate dobiti dobar dušek jer kreveti obično ne dolaze s jednim. Dušek za podršku je od vitalnog značaja jer će zadržati bebu udobno i bolje će spavati. Menjačka jedinica je takođe nešto što se može dobiti, jer će zadržati sve na jednom mjestu i učiniti promenu plodova što je moguće bez napora provjerite više detalja Indonesia

Spavanje i sigurnost

Nijedna lista osnovnih bebi ne bi bila potpuna bez bebe. Kada će vaša beba spavati, očigledno ćete se kretati i bebi monitor će vam pomoći da držite oko svog malog. Još jedna stvar koju treba imati za sigurnost vašeg djeteta je termometar za provjeru njihove temperature. Čak i mala groznica može biti znak zaraze ili bolesti kod beba. Takođe je najbolje dobiti sobni termometar za bebinu sobu, jer će vam reći da li je soba dovoljno hladna ili topla za vaše dijete.

Kupanje

Male bebe mogu biti nevjerovatno klizave i šljokice, tako da treba lako i zabavno kupati kupatilo za bebe ili ulagati u podrsku za kupatilo, koja se lako uklapa u veliku kupku.

Hranjenje dojke

Morate dobiti ručnu pumpu koja je diskretna i takođe prenosiva. Preporučuje se da dobijete dvostruku ili pojedinu pumpu za brzo i efikasno punjenje. Sterilizator je još jedan od suštinskog značaja za vas, jer sterilizacija pumpe, boca i bilo kojeg dodatka za hranjenje može zadržati bakterije daleko od vašeg malog. Pokrivači su takođe vredni pažnje jer vam mogu pružiti privatnost kada dojete u javnosti.

Odeća

Bebe imaju vrlo osetljivu kožu i vrlo su osetljive, što znači da treba da dobijete pamučnu tkaninu dok ona radi za njih. Svaka odjeća treba da bude 100% pamuk. Trebaće vam barem 6-8 bodysiits and sleepsuits, nekoliko par čarapa i rukavica za ogrebotine te će vam trebati šešir, neke karigane i zimski kaput za hladnu sezonu.

Nosioci i Pushchairs

Očigledno ćete izvaditi bebu napolje s vama i jednostavno je nemoguće nositi ih u rukama. Potreban vam je pomoćni ormarić, buggy ili kolica koja leži ravno za novorođenčad i ima i sjenila i pokrivač kiše. Još jedna odlična opcija koju možete koristiti je beba sling ili nosač bebe, koji vam omogućava da uzmete svoju bebu zajedno i pružite vam slobodu kretanja i obavljanja drugih stvari bez ikakvih problema. Takođe možete dobiti kolica koja se mogu udvostručiti kao auto sedište.ya

Auto sjedište

Poslednje, ali definitivno niste najmanje, takođe treba da investirate u dobro mesto za sedenje ako planirate da uzmete dete zajedno sa vama dok vozite. Morate imati sjedište sa sedištima u zadnjem dijelu, naročito za odlazak vaše bebe kući iz bolnice. Na tržištu se mogu naći razna sjedišta za automobile i različite su u zavisnosti od starosti i težine bebe. Trebalo bi osigurati da onaj koji kupite pogodan je za vaše dijete i ispunjava sve sigurnosne standarde kako bi vaša beba dobila maksimalnu zaštitu dok putujete s vama.

Post je objavljen 24.04.2018. u 02:10 sati.