Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Blogeri na Ri-polumaratonu



Junaci današnjeg dana za blogerski svijet su svakako blogerica Wind i bloger Miško koji su u paru, međusobno se bodreći, po nezvaničnim izvorima, pretrčali riječki polumaraton, njoj prvi u karijeri. Kažem izvori su rekla kazala jer nemam vremena otići provjeriti na fejs. Na fotografiji dolje sjedim u društvu sa sad penzioniranim zadnjim prihvatljivim ravnateljem nekad časne gimnazije, na kojoj sam pod njegovim upravljanjem radio, zabrinuti smo, on je završio svoj polumaraton, po njegovom izračunu je trebalo i dvoje naših junaka stići na cilj, ali Mišku je neuobičajeno isključen mobitel, a meni je broj od Windice opet nestao. No po nekim izvorima, viđeni su na ručku za trkače, što bi valjda trebalo značiti da je sve dobro prošlo.
Dan je bio prekrasan, vi nažalost nećete vidjeti zasad moje najbolje današnje fotke, jer su poslane na jedan od rijetkih nenamještenih natječaja, moja fotka je prošle godine bila primjećena u galeriji na izložbi, pa sam se i ove godine potrudio.
Bilo je zanimljivog druženja danas, svašta sam saznao, al nebitno za šire pučanstvo. Kao što se vidi uspio sam snimiti crnca koji je daleko odmakao ostalog, snimio sam i tipa koji ga je bespoštedno suludo i bez šanse jurio, što netko reće, bolje da ga pusti, crknut će i on sam, a pobijediti ne može. Među uspješnijim ženama na polumaratonu je i jedna djevojka s dizajna mog bloga, ona je kakva je uletila u cilj mogla i maraton trčati, al nisam je fotografirao jer ne spada u obožavateljice mog naćina rada.
Žurim završiti, pas čeka šetnju.


Post je objavljen 22.04.2018. u 17:49 sati.