Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Povijest skandaloznog bloga u par screenshotova



Blog sam otvorio 2004. filozofirajući uglavnom o lijepom i umjetnosti, imao sam par izuzetnih komentatora, normalno neprimjećenih poput mene, sasvim fresh.



2005. nastavljam u istom stilu sad već i secirajući banalnu svakodnevicu i poneke favorizirane blogove, iz današnje perspektive sam pogriješio samo s jednom lezbijkom iz riječke gimnazije, to je bio hrabar blog, al eto, tad je iritirala stalno na naslovnici s bezveznjacima.



Te godine sam se dosta zabavljao s dizajnom naučivši mijenjati boje na originalnim blog predlošcima, sad imam osjećaj da sam svo blogovanje bio na predlošcima najbolje dizajnerice ikad moje Kristine, sad cijenjene SF ilustratorice u europskim razmjenama, ali nije bilo baš tako.



Ova kombinacija boja mi je bila naročito draga, tad je već blog bio jako posjećen.



Onda sam se počeo zabavljati sablažnjavajući javnost, naročito se pjenila jedna cool blogerica koja nije mogla shvatiti da ja zbilja nikad nijednu fotku nisam napravio na ograđenoj nudističkoj plaži, a bio je tu i moj prvi stalker, psiho slučaj, inače bloger naveliko reklamiran na naslovnici, ovo je bila kao najprovokatnija takva fotka, možda sam trebao zakloniti lice iako se radi o strankinji iz daleke zemlje koja je izašla iz FKK rezervata, što meni osobno nije smetalo i bila mi je simpa..



Dolazimo i do posta zbog kojeg sam imao najviše problema, razgovore na više instanci iako su te dvije fotke koje sad vidite odmah drugi dan izbrisane i nećete ih više naći na blogu, najbolje što nitko tko je bio na licu mjesta nije znao tko bi mogla biti ta navodno gola cura u sauni, koja jasno nije bila ni gola, jer je to u tom centru u Ljubljani strogo zabranjeno, za drugu i još jednu fotografiju sam priznao grešku zbog objavljivanja, iako je to bilo na zahtjev lica sa slike, da je mogu sebi skinuti, danas su ovo dvoje bračni par.



I za ovu noviju fotku sam dobio dosta primjedbi, ne zato što je zbilja zabranjeno fotkati u dućanu, nego zbog junakinje fotke koju ionako nitko ne može prepoznati, zanimljivo je da se ljudi smiju odjevati kako žele, što nemam ništa protiv, ali se ne bi to smjelo po javnim mjestima dokumentirati.

Post je objavljen 18.04.2018. u 12:11 sati.