Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

KAD JE BIO UHVAČEN U PREVARI I LAŽI - ONDA MI JE REKAO DA VIŠE TU NE DOLAZIM?!Nikome neću ostati dužan i uvijek pokazati ću da sam ja u pravu. Dovezao sam bicikl "Gary Fisher" na popravak koji je koštao 3.750 kuna u Servis "Pažur" u Obrt za popravak bicikla, vl. Krešimir Pažur, Bjelovar, A. Hebranga 3.

Vlasnik dotične radnje (servisa) mi je rekao da bicikl će mi biti popravljen za nekoliko dana. Ovdje moram kazati da se radi o novijem biciklu, kojemu je zadnji kotač otišao u jednu stranu.

Telefonski sam prije nazvao i upitao Krešimira Pažura, da li je bicikl popravljen i da li mogu doći po njega?! On je rekao da bicikl je popravljen i da košta popravak 180,00 kuna.

Između ostaloga ovdje moram kazati da Pažura poznajem niz godina, odnosno da se ga siječam iz dana svoje mladosti kada je on vozio moto-trke. Uvijek sam mislio da je to korektan čovjek, ali sam se prevario.

Kad sam došao po bicikl u servis "Pažur", vlasnik me je čekao u svom radnom prostoru. Taman kad sam izvadio novac da platim popravak mog bicikla, pogledao sam u zadnji kotač bicikla, i s rukom probao da li kotač opet bježi u stranu.

Majstor za popravak bicikla Krešimir Pažur, moj bicikl nije ni pipnuo, na kojemu je poslje ustanovljeno da pukla je osovinica preko koje se okreče kotač.

Kad sam prigovorio vlasniku servisne radnje da moj bicikl nije ni pipnuo a kamoli popravio, i da cijelo vrijeme me je lagao i zavlačio, i na kraju da htio me novčano prevariti - Pižur mi je rekao da više tu ne doazim.

Neču nikada ostati ravnodušan ne samo na ponašanje Krešimira Pažura, niti nikome drugome sličnome. A vratiti ću im na taj način - da ću objaviti moje istinite članke o njima - neka javnost vidi kakvi su to podmukli prevarantski ljudi...


-------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 18.04. 2018. godine
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4243.


Post je objavljen 18.04.2018. u 04:21 sati.