Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bezuvjetnaradost

Marketing

Vlak budućnosti

Evo komentara moga najdražega maloga ja na temu budućnosti kojoj hrlimo :

....Vlak za budućnost stoji na trećem peronu..........molimo putnike da se ukrcaju......ali zašto taj vlak stoji, pa to je prevara, opelješili su me za kartu i sad tu gljivimo na mjestu.......p r ev a r a.........idioti se furaju na priču o bivanju u sada i ovdije i ne daju mi da unesem prtljagu u vlak /kao ostavite prošlost za sobom, moš si mislit, nek oni ostave svoju, lopovi / Na ulazu u vlak piše : "Promatrajte isti pejzaž jer je u svakom trenu drugačiji " Zar oni misle da sam ja vesla sisala i da sam skrenula s uma da plaćam kartu za vlak koji stoji na mjestu i da još buljim kroz prozor stalno u istu točku ? S t v a r n o skandalozno i nedopustivo !

Vidim jednu grupicu, kako oni kažu duhovnu, koja se ukrcava bezpogovorno u taj vlak. I još se smješkaju....zamislite smješkaju i dobrovoljno ulaze u njega ??? Pitam se što je tim ljudima i tko su oni ? Nevjerovatno !!!! Toliko je nepravde i zla na ovome svijetu, a oni s smješkaju........... Lako je tako sakriti se u vlak dok drugi crnče i vuku za njih i pate !

Poznajete li vi te ljude? Ja poznam površno samo onu čudakinju, koja povremeno piše neki čudan blog- bezuvjetna radost ili tako nešto i još nisam skužila o čemu ona to priča ! ? Halooo......što je toj ženi ? Mislim da su ovi duhovnjaci u nekakvoj vezi s njom...... ? Što je toj ekipi, jesu li drogirani ???

Znam da ste vi svi normalni i molim da mi objasnite o čemu se tu radi.

Pozdravlja vas sve vaša normalna prijateljica, koja ima svijetlu budućnost......jednom će sigurno biti prosvjetljena, radosna, duhovna.....i sve ono lijepo....i savršeno........

Post je objavljen 17.04.2018. u 18:36 sati.