Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/stella

Marketing

Što ima za ručak, domaćine?


Sljedeća destinacija drži se u strogoj tajnosti. Znamo da imamo
ručak, ali ne znamo gdje.



Prolazimo Brus.


Nezamislivo lijep doček imamo u domaćinstvu izletnika Tome i
Zorice Vukajlović u selu Velika Grabovnica kod Brusa.





Predjelo je domaće


Glavno jelo: meso ispod sača s preljevom od šampinjona
i borovnica


Ima i finih kolača


Pića su domaća, rakije i vina po izboru.




Je li po volji džem ili slatko od borovnica,
malina, jagoda?


U čavrljanju s domaćinom saznajem da mu je prvo radno
mjesto bio nekadašnji restoran "Stadion". Dakle, pripremao
je hranu za goste na mojoj svadbi! Svijet. Svijet je mali.


Ne rastaje nam se od naših domaćina...




Post je objavljen 22.04.2018. u 14:05 sati.