Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andrea-bosak

Marketing

ne vjerujem više

U tekstu ispod jučerašnje fotografije obećala sam jednom blogeru da ću mu u tekst objasniti zašto više ne razgovaram s Njim i moj današnji tekst bit će odgovor na njegov komentar "My net Soul
umjesto da se moliš Bogu, ti rogoboriš protiv Crkve i onih, koji brane njene stavove. a htjela bi se izvući iz problema. kako?"

Može se i bloger i svi koji misle poput njega i naljutiti na mene ali moji razlozi vrlo jednostavni za razumjeti zašto Njega ne molim i ne tražim pomoć da me izvuče iz problema kojih naravno imamo svi mi a ne samo ja u manjem ili većem opsegu s toga prvenstveno molim čitatelje koji će nadam se pročitati moj tekst do kraja da ne pomisle da ovim tekstom ponovno "kukam" kako pojedini kažu ja samo iznosim ovdje odgovor na komentar blogera

On mi je uzeo majku, baku i brata, te meni dao da budem osoba koja se više samostalno ne može kretati, u ono vrijeme i dugi period sam Mu to opraštala i oprostila jer "postojao je razlog za to", ali ne, ne ne mogu shvatiti zašto je i moja dva sina napravio bolesnima, ne ne mogu shvatiti zašto netko uživa a drugi dobiva "terete". Gdje je tu Njegova pravda, On mi je dao probleme iz kojih se sama moram iznaći jer koliko znam ovako se kaže "Pomozi si sam pa će ti i Bog pomoći".
Ne za mene Ga nema i neće Ga ni biti više s obzirom na to da nikada nisam osjetila da je za mene On imao vremena /tako mi je govorila baka/ i nije mi dao niti će mi dati išta osim tereta do god drugima terete skida.
Ne, više ne vjerujem u Njega jer moja dva anđela su bolesna a to nisu zaslužili.

Post je objavljen 15.04.2018. u 10:59 sati.