Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Igrač kojeg igre baš ne zanimaju



Jučer i danas sam trebao igrati šah. Moji u ekipi znaju da ne volim igrati, uopće nisam motiviran, te zahvaljujući i tome ne postižem neke rezultate, al eto, na prvoj ploči sam još uvijek, igram uglavnom protiv majstora, pa im uglavnom pomažem, jer uz to što igraju s guštom, imaju i nešto lakšeg protivnika, jer sam ja gromobran. U stvari danas sam uozbiljio da ja baš ni u čemu nisam previše motiviran, niti išta pretjerano volim. Sve je otišlo u smjerovima koji su mi neprivlačni i nezanimljivi, čak sam i lošiji razrednik nego prije, doduše vjerojatno još uvijek najbolji.
Sinoć mi je ukočilo protivnika, igrača znatno jačeg od mene, najjačeg Ličanina, pa je predao bez igre. Jutros me dočekao kapetan, da imamo dva igrača viška, pa ako mi se zbilja ne da igrati, mogu pauzirati. Rekao sam, jbga, kad sam već ustao i došao i igrat ću. Puljani su došli bez sedam najboljih igrača, tako da sam mladca morao pitati za ime, što inače ovdje izaziva sablazan. Usput sam se kapetanu odjavio za popodne, idem radije u Gorski Kotar kad već imas zagrijanih za igru. Na kraju sam s crnim figurama remizirao nakon preduge igre, nešto bolji s konjem protiv lovca u završnici, no nemam ja to strpljenja za realizirati, a poslije vidim, i kompjutor kaže da je to u granicama remija, inače poslije sam išao pogledati tko je taj bezvezni dečkić, uspostavilo se da i on ima za 60 veći nacionalni rejting od mene.
Jučer sam na instagramu dobio primjedbu da imam previše ženskih guzica, išao sam sinoć prebrojati, više od dvije trećine cura je snimano sprijeda, danas mi je gošća kasno popodne u Gorskom Kotaru, što samo moj blog prati, rekla isto, na blogu ne mislim prebrojavati, ovo je 4806. post, ja nemam taj dojam, znam da su mi zadnje vrijeme najzanimljivije te poderotine na hlačama, koje su sve veće i drskije, i to je dobrobelj



Post je objavljen 15.04.2018. u 21:56 sati.