Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shzzadar

Marketing

Dodik bi htio gurnuti nevine i naivne u još koji svjetski rat

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST


Dodik bi htio gurnuti nevine i naivne u još koji svjetski rat

http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/stranka-hrvatskog-zajednistva-dodik-bi-htio-gurnuti-nevine-i-naivne-u-jos-koji-svjetski-rat-1153132/



Nakon što je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik na autocesti u Hrvatskoj kod Vinkovaca platio kaznu zbog prebrze vožnje pri povratku iz Beograda, a u vezi toga Dodik je novinarima naveo „da ga ne treba štititi hrvatska policija i da se ne osjeća sigurno kada ga oni štite i da vjeruje da će vrlo brzo biti izgrađen autoput od Banje Luke do Bijeljine, do granice sa Srbijom, i neće biti potrebe za putovanje kroz Hrvatsku”. Dodiku još nije jasno da hrvatska i bošnjačka vojska mogu u svakom momentu prekinuti koridor u Posavini i kontrolirati ga do granice sa Srbijom. Dakle, mogući izgrađeni autoput od Banje Luke do Bijeljine, do granice sa Srbijom mogu uvijek kontrolirati Hrvati i Bošnjaci u BiH. Dodik igra na kartu intriga i zamora, jer misli da će se svijet umoriti od BiH-a, odnosno vara međunarodnu zajednicu. Od 220.000 Hrvata u RS ostalo je 8000. Dakle, od 220 tisuća koliko ih je bilo do 1992. godine, 92 posto Hrvata protjerano je iz Republike Srpske.
Eto kako je Dodikova RS došla do područja, na etničkom čišćenju i zločinima, preko kojega namjerava izgraditi autoput od Banje Luke do Bijeljine, do granice sa Srbijom, a preko kojega će se Dodik osjećati sigurno.

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić najavio je u utorak u Trebinju jače veze Srbije i Republike Srpske, dok je predsjednik tog entiteta Milorad Dodik istodobno izjavio kako se nada što bržem nestanku "granice na Drini".

Sada je svima jasno da Hrvatska nije u NATO savezu Srbija bi već počela rat protiv RH i BIH.

Kao što je poznato Garašanin i Karadžić pokušali su širiti srpske granice do crte Virovitica – Karlobag. Što je Milošević konkretno, vojnom silom pokušao realizirati, a što nakon neuspjeha Srbi sa svojim mentorom SPC i bezdušnim hrvatskim janjičarima žele realizirati i danas, ne odustaju. Na njihovu žalost rijeka Drina ponovo je granica i preko koje neće više gurnuti nevine i naivne u još koji svjetski rat.

Hrvatski narod, naročito zadnje stoljeće pod pritiskom je okupatora, neprosvijećenih vladara iz redova orjunaša, solunskih boraca. . . i „Strosmajera“, pomoću kojih se pomicala granica zapadno od Drine i zatirao hrvatski jezik, pa kao takvi serviraju Hrvatima vladare da im diktiraju da postanu bezdušni kao što su i sami, samo radi osobnih koristi, dok zajednici ruše temelje. Diplomatsko komuniciranje posljedica je laži naroda istočno od rijeke Drine, koji su davno odlučili služiti materiji,što im se kao bumerang vraća u negativnom smislu.

Kako zlo ima tendenciju širenja, spomenuti vandali širili su svoju izopačenost i zapadno od rijeke Drine, prema jugu i sjeveru. Zatečeni narodi na područjima i dalje od Austrije uvjerili su se u njihovu izopačenost: da njihova riječ ne znači ništa, da samo kradu i ubijaju. S njima se ni onda nije moglo komunicirati i uspostaviti dijalog kao bezdušnicima, samo su se usmjeravali protiv života, sijali beznađe i smrt. Zato u tom neredu koji se širio i zapadno od Drine komuniciralo se posebnim diplomatskim stilom, jer riječ je o posebno opasnom zlu, da bi se kako-tako osluhnulo njihove uvijek podle namjere.
Zato i danas s njima treba samo diplomatski komunicirati i ne dozvoliti im . . .


Zagreb-Zadar, 11. travnja 2018. godine


STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA


Post je objavljen 11.04.2018. u 08:45 sati.