Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Putovanje i odmorišta



Jučer nakon maglovitog i hladnog jutra pravi preokret s vremenom, podne je bilo sunčano i toplo, maltene ljetno. Mi smo izabrali nakon ručka vožnju natrag, doduše, ipak smo, budući da smo se nas dvojica prejeli, odlučili za najprije jednu šetnju. Tu smo pogriješili jer se Jin opraštajući se s psećim igralištem, odlučio po vrućini, na jednom balkonu su cura i dečko bili u kupaćoj opravi, odlučio se za trku za loptom. Ja sam pak popio jednu za probavu.
Na povratku smo se preznojavali i ubrzo ponovo podsjetili na krhkost zemaljskih bića. Jin je izgledao loše, a ni ja nisam, ako je vjerovati zrcalu, sličio samom sebi. Pauza je uslijedila dosta prije planirane, u hladovini nečije nedovršene kuće. Potpuni oporavak je slijedio tek na drugoj pauzi, kad se sunce već počelo pomalo povlačiti. U Rijeku smo stigli po mraku.Neka obavijest o prispijeću pošiljke, kao i računi su nas dočekali u sandučiću. Ovo prvo je vjerojatno opet neko sudsko rješenje, što bi drugo.
Sad na posao, uz par dodatnih obveza, ne znam što bih prije. Zašto bi oni što ne znaju živjetri, dopustili onima drugima uživanje u životu.


Post je objavljen 09.04.2018. u 10:16 sati.