Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Ta tvoja barka malaaaa

Izgleda da prijateljski mađarski narod ne čita indexhaer, ka neke nadobudne blogerice, pa su opet izabrali Orbana za predsjednika, unatoč tome što su se mađarski fašisti i mađarski komunisti ujedinili u borbi protiv Orbana.

Razlika između Orbana i recimo našeg premijera je što se Orban suprostavlja europskoj. Uniji kad je u pitanju interes njegovog naroda, a naš se suprostavlja njegovom narodu kad je u pitanju interes europske unije.

Sinoć je u Tvoje lice zvuči poznato, nastupio Drele, koji inače svaku nedilju nastupa, skupa s ostalima, sinoć je uprizorio Ljupku Dimitrovsku, bio je iznenađujuće ženstven, kudikamo više nego neke blogerice, i stalno se pokušavam sjetit na koga me podsjeća, liči li vama na koga?



Inače naši su ljevičari napižđeni na Orbana ko da ima je silova druga Tita, i Milku Planinc, odjedared, pogotovo je tu zanimljiva pozicija jedne nacijonalne manjine koja obožava Aleksu I Vladimira, a nemože podnit Viktora, naime ta manjina prezire populizam, nacionalizam i sve ostale izme koje ispoljava Viktor, a koji su neprihvatljivi za razliku od onih koje ispoljavaju Aleksa i Vladimir.

Inače na TLZP sinoć pobijedila je Ana Vilenica, koja i nije baš nešto bila uspješna u dosadašnjim uprizorenjima, i koja se iz nekog razloga nije baš naglumila po hrvatskim filmovima, osim nešto po onim glupim serijama, iako se meni recimo kao glumica jako sviđa, barem onoliko koliko sam je uspio vidit u predstavama po djelima Mire Gavrana.
Zli jezici bi rekli da u Hrvatskoj uvik isti dobiju lovu od države za snimat filmove, a oni onda opet imaju svoje omiljene glumce, glumice i vračare koje pune neki kamen nečim.

Kod nas se čeka izbor nekoga za nešto u obrazovnoj reformi, za koga je proveden javni natječaj, u kojem je najbolji kandidat bijo neki lik šta je protiv take reforme, a koji se ministrici koja oda okolo po školama i tamo joj dica moraju pljeskat ka mi nekad davno drugu Titu, ne sviđa, pa će prajmminister kažu metit nekoga ko nikad nije bijo na javnom natjecanju, more bit da bi bilo najbolje da se sačeka osmi misec ili da se sada održi alka i da pobjednik bude pobjednik.

Alka bi se održavala na centralnom gradskom trgu u Zagrebu tamo di je onaj lik na konju, na način da bi se prajmminister naguzio, a onda bi se kandidati prajmministeru uvlačili u guzicu, s tim da bi tribalo svakako spriječit precjednika sabora Njonju da sudjeluje, jer bi Njonjo u prajmministera uša ka musliman u Džamiju, samo bi cipele ostale vanka.

Pritom bi se u sklopu natjecanja u uvlačenju prajmministeru u guzicu, kad je već guzica u pitanju mogla održat i gej parada di bi svi radosno odali po trgu i mahali Istanbulskon konvencijom, i usvajali male cigane, a onda bi svi skupa mogli otić na misu sa prajmministerom na čelu, kojega bi onda nadbiskup blago pogledao i pomilovao po glavi upravo onako kako je brižni otac Davora Bernardića milova njega dok su negdje ispred kuće škripale gume nekog beemvea.

Kažu da se normalnima najviše trude prikazat oni koji to nisu, šta je u konačnici normalno, zašto bi se oni koji su normalni trudili dokazivat bilo šta.

Čitate li vi indexhaer ?


Post je objavljen 09.04.2018. u 10:02 sati.