Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

DESILO SE JE ČUDO U BJELOVARUBivša gradonačlnica Đurđa Adlešič "kraljica fotelja" je u subotu (07.04.2018.), ispred bjelovarskog Konzuma, u 12, i 10 sati, jednoj ženi koja več duže vremena tu prosi dala dvije kune.

Komično mi je bilo sve to gledati kako gospođa Adlešič, izvadila je svoj novčanik i po njemu nešto tražila, te se je čulo "zveket" sitniša, i onda vadi, i daje u ruku toj romkinji u komadu 2 kune. Toliko je emocija u meni probudio taj čin i gest da sam morao napisati ovaj članak o darežljivosti Đurđe, koja je u izbornoj kampanji obećala grad po mjeri bogate europe.

No, gospođu Đurđu više politika ne zanima, jer ona je sebe zbrinula i svoju obitelj. Obećanja su ostala - samo obećanja kod "zatucanog" puka koji sve zaboravlja i ničega se više ne sijeća.

Dok sve više naš grad tone i poprima jednu sliku bijede i siromaštva, zato se je sebi od gradonačelnice sin kupio novi auto BMW-e. A između toga bivša gradonačelnica i njezin suprug idu na razne masaže i sinakure pomlađivanja... Nova kuće, novi auti, i nova obleka i razna putovanja - samo se mogu priuštiti ljud iz visoke poitike,..., kao obitelj Adlešič.


--------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 08.04. 2018. godine
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4227.Post je objavljen 08.04.2018. u 22:08 sati.