Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

KOLIKO HRVATSKU DRŽAVU KOŠTAJU 200 TISUĆA LAŽNIH BRANITELJA I INVALIDA ?!



Udruga "ŠTIT" iz Bjelovara, upozorava na veliki problem, i pita: da li su se "veliki borci i heroji - branitelji" Domovinskog rata sveli na to - da danas budi "uhljebi i paraziti" našega društva. Branitelji su"čuvari nove Hrvatske" jedini su im zahtjevi da im se povečaju njihove mirovine i beneficije, ali ne traže - da se izbace iz boračkih spiskova oni koji nisu bili borci, odnosno koji nisu invalidi rata...

Udruga "Štit" traži da se ukine financiranje ratnih udruga, što je u stvari veoma ispravan i zreo zahtjev i naš stav, jer su se u te udruge ubacili "podobni" stranački funkcioneri, i režimski agenti, i čuvari izdajničkog rezima, koji vode našu zemlju u propast; a njihov je jedini cija da su glasačko interesno tijelo, i to u korist poilitičara na vlasti.

U čemu je ovdje greška. Greška je u pogrešnom shvatanju države. Od poreznih obaveznika odljevaju se milijarde i milijuni u džepove tobožnjih branitelja "Domovinskog rata". Tražimo da se skinu te sve krvopije i paraziti sa grbače naroda, i da im se ukinu doživotne privilegije na državnim jaslama.

Večina tih branitelja nisu vratila ni oružje u vojarne odakle su to oružje i uzeli. Mišljenja smo da treba ukinuti i ministarstvo branitelja, jer nismo više u nikakvome ratu. Imamo MORH koji je dovoljan da brine o obrani zemlje. Ovo je samo zavađjanje naroda. Narod bi složno stao iza njih da su ikada pokazali da žele pravdu, tj. bolje društvo za sve. Što se onda čudimo; zašto nam mladi ljudi masovno otilaze iz ovakve Hrvatske?!

Ovo što pišem o imginarnim braniteljima, pišem iz razloga jer sam jučer (07.04.2018., oko 15,00 sati), fizički napadnut kod gospodarskog sajma u Starim Plavnicama, odnosno Gudovca, i samo zato: "što ja imam (nešto) protiv branitelja i invalida?" Napadač mi je prijetio smrču, i napao me sa željeznim čekićem i nožem... Napadač je uhićen i radi daljnje istrage ne mogu više opširnje iznositi i-šta u javnost...


--------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 08.04. 2018. godine
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4225.



Post je objavljen 08.04.2018. u 09:59 sati.