Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Retko te viđam s devojkama

Na tragu smo epohalnog rješenja, da kolegica Annaboni i Udruga Jugoslavena maršal Tito ne bi bila uznemirena, stravičnim pokušajem da se roditeljima da pravo da se njihova djeca obrazuju u skladu s njihovim svjetonazorom, odlučilo se na kompromisno rješenje.

Prvi za vas saznajemo da će se iz školskog sadržaja ukloniti svi znanstveno neutemeljeni sadržaji, tako da će se ubuduće vjerski sadržaji učiti u vjerskim zajednicama, a pitanje roda, istospolnih sklonosti i sličnog u homoseksualnim udrugama.

Isto tako će se ubuduće bajka o pozitivnom karakteru komunizma s posebnim osvrtom na antifašizam prepričavati samo u Savezu antifašističkih boraca i kod Stipe Mesića doma.

Pored svih ovih isproduciranih afera, zamalo da nam nisu promakle važne stvari, one koje život znače.

Borut više neće bit u Shopping kraljici, triba ga je zaminit Neven Ciganović, ali se valjda pokaza previše trash opcija, i sad bi ga triba zaminit Robert Sever.

Ne znan kako će to sad izgledat, mislin ono dobro je da su odjebali Cigija, on bi uništio dignitet Shopping kraljice, ali ovi Sever mi je malo bez veze.

Meni je od svih tih iz Udruge Retko te viđam s dvojkama, Borut nekako najprihvatljiviji.

CDU kancelarke Angele Merkl zvane Muti, inače svijetle zvijezde koja sija u tunelu u sred mraka, u suradnji s CSU, trebao bi usvojiti manifest kojim bi njemački demokršćani skrenuli s puta, i vratili se tradicionalnim vrijednostima, odnosno odmaku od libtardskih nebuloza, te bi prihvatili stavove o braku i obitelji od Vlade Košića, također di se radilo na ukidanju mogućnosti dvojnog državljanstva, a razmatra se i obvezno služenje vojnog roka.

Ne znam kako će mi Blogi to podnit, ako ga ko vidi neka mu pruži nužnu dozu blogerske utjehe, tradicionalnim blogerskim pozdravom, Pusić, kisić, cmokić, Blogi izdrži.

A sad film Oficir s ružom

Prvo neku oboritu ženku partizani uapsu, i oće jon uzet stan, šta je bijo stari partizanski običaj, onda saznaju da jon je muž surađiva s partizanin pa se pridomislu.
Onda neki rođo šta mu je ta oborita ženka napeta, u njen stan useli svoju trebu nedojebanu skojevku, i povata se sa oboriton.

Kad je to sazna komesar reka mu je da mu to nije pametno, jer da komunisti klasnog neprijatelja, a to je bio svak sa više od četri razreda osnovne, i svi koji nisu mislili da se parketi ložu, mogu jebat ali da se ne smiju ženit s njim.

Na kraju taj rođo najebe, iz čega bi se moglo zaključit da je vrlo opasno nedojebane skojevke mišat sa kulturnin sviton.




Post je objavljen 07.04.2018. u 11:19 sati.