Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Loptice za podobne pse



Jučer smo u jutarnjoj šetnji naletili na dimnjačare, naravno da sam se ulovio za gumb. U dućanu s rabljenom robom je bila akcija sve po pet kuna, naletio sam na izvrsne traperice, demodirane s puno džepova, al patenti svi ispravni, džepovi čitavi. Drukčije sam zamišljao dimnjačarsku sreću, al za početak može i ovako.
Imao sam ovdje puno čudnih neugoda s vlasnicima pasa u špici nakon posla, sve neke provincijske fore, al sam odmah racionalizirao, vjerojatno bi mi se slično događalo i u Rijeci da zalutam u neki tuđi kvart, osim Kozale, tamo su i psi i ljudi dosad uvijek bili široke kulture. Hrvatska, država kvartovskih siledžija.
Osim sekund hend dućana u centru, u Virovitici je zanimljiv i Tobacco, naravno tih dućana je puna i Rijeka, kao i Zagreb, al ovdje tip koji vodi daje zbilja dućanu pečat. Zanimljiv izbor nargili i pljoski, uvijek ga obnavlja, za Silvestrovo sam pazario, sad samo uživam u pogledu.
I druga knjiga koju sam ponio za čitanje iz riječke knjižnice "Građanski neposluh" dosadna, ovaj put zbilja nisam imao sreće. Po zidovima sam na par mjesta vidio čudne grafite simbole, nisam siguran, jel to neka ružičasta subkulturna parodija ili se radi samo o neukim nacistima, koji se množe kamo god da otputuješ.

Post je objavljen 07.04.2018. u 08:50 sati.