Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sempercontra

Marketing

Odjeci izložbe

Naš drugi međimurski tjednik u svom posljednjem broju donio je reportažu o Tri gracije-umjetnice koje su sudjelovale u velikoj humanitarnoj misiji.

To su: naša blogerica Kristina Tot Kaša o kojoj sam već imao čast pisati na svom blogu, zatim Vera Lipović koja je 53 akvarela s motivima cvijeća, pretežno narcise, poklonila udruzi liječenih žena „Nova Nada“ i Franciska Pongrac koja je svoje slike sa izložbe povodom dvadesete godišnjice osnutka Župe Sv. Antuna Padovanskog poklonila u dobrotvorne svrhe Udruzi žena oboljelih i liječenih od raka – SVE za NJU.

Slike naših triju gracija objavljene su na naslovnoj strani tjednika (bez ijedne slike političara) koji ovim brojem čestita svim čitateljima Sretan Uskrs, a ja koristim naslov kao lijepu čestitku čitateljima mog bloga.

Cijela naslovna stranica priloga MEDIA posvećena je ovim trima humanitarkama no, bez lažne skromnosti, najdominantnija je bila naša blogerica.

Objavljen je i kratki razgovor s Kristinom koji je redakcija opremila ovim naslovom…

…a ispod njega i sliku 'blogerskog anđela' u društvu njenog anđela čuvara s velikom srcem kakve imaju sve tri donatorice.


Sve u svemu jedna lijepa gesta triju umjetnica koje su pokazale da se ženama može pomoći i na drugi način a ne samo usvajanjem Istanbulske konvencije.
Svaka im čast.


Post je objavljen 31.03.2018. u 15:39 sati.