Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dnevnikvelikecure

Marketing

Senna M mi je promijenio pogled na stvari

Svaki put kad krenem pisat blog, na krevetu s cigaretom u ruci (inače ne pušim cigarete u sobi), osjećam se malo ko Carrie Bradshaw iz Seks i grada. Samo postoji razlika između Carrie i mene. Carrie ima predivnu kosu dok ja imam pola glave obrijane. Carrie ima markiranu odjeću, a ja na nogama fejk Vansice. Carrie ima odličnu liniju i čuva kalorije za vino, a ja jedem napolitanke (hvala :) ). Carrie je fiktivni lik, a ja sam stvarna. I won bitch.

Htjela sam ti pisati o tome "kak su svi muški isti i kak su sve žene kurve". Stani, moram obrisat naočale jer sam upravo skužila da mi je ulje skočilo na njih. Dok sam pekla jaja. Na novom štednjaku kojem sam se tolko veselila dok nisam skužila da je sotona jer se zagrije u roku 4,65 sec i da sam skoro zapalila kuću.

- tražim krpicu za naočale

- brišem naočale

- skužim da su mi leće oštećene.. Zna neko dal mehaničko oštećenje leća spada u garanciju?

- mijenjam Lanu Del Rey koja mi je random došla na You tube-u nakon System of a down-a, jer to dvoje je ful slično i You Tube je pretpostavio da mi se nakon Systema sluša Lana. You know nothing, You Tube.

Okej. Evo me. Oprosti, trajalo je. Nema veze. Sad sam tu i možemo dalje.

Nisu svi muški isti i nisu sve žene kurve. Ima onih koji su se u korizmi odrekli seksa pa čekaju ponoć u subotu (je subota, jel da? Tad završava korizma?) da kresnu odjedanput 4 ženske. Šalim se, mislim da nema takvih.
Ali ima muškaraca kojima je seks jedina i glavna okupacija kad se spomene imenica "ŽENA". Djevojka. Sa sisama i vaginom. Seks. Svi znamo takve likove i upravo zbog takvih se sve muškarce svrstava u isti koš.
Ak odvajamo bijeli i šareni veš dok ga stavljamo u vešmašinu, zakaj svrstavamo muškarce i govna u istu vešmašinu?

Moja frendica je imala dečka, do nedavno. Koji je bio govno. Kojem je bila dobra i najbolja samo kad su mu jaja bila plava. Al ona je njega voljela, makar je bio užasno posesivan i ljubomoran, izlazio svaki vikend, a kad bi ona izašla s curama jedanput godišnje, ful slučajno se random našao na istom mjestu i odmah je morala ići s njim. Nedo Bog da cura ima frendice jer ga bude sigurno prevarila na kavi s curama. Sto posto. Ziher. Kurva. Fuj.

Ima ljudi koji su predobre osobe, nalete na krivu osobu u krivo vrijeme i zbog te osobe krive cijeli rod. Nemoj tak. Nisu svi muškarci isti. Nisu sve žene kurve. Ima dobrih cura. Cura koje idu van s tobom, dok imaju potres mozga recimo.

Nisu svi muškarci isti. Ima onih koji ti kupe ružu za dan žena pa ti izbezumljeno ostaneš bez teksta i ne znaš kak da reagiraš jer ti se nikad to nije dogodilo, pa se smiješ ko kreten. Ima onih koji ti donesu napolitanke jer znaju da imaš ovisnost o slatkom i ne žele da padneš u ovisničku krizu. Ima onih koji ti vele da lijepo pjevaš, makar zavijaš gore neg vukovi na mjesečinu. Ima onih koji su u stanju propješačiti 20+ km u gluho doba noći da te vide. Gledam svog tatu.. Moj tata se svaki dan diže u pola 5 ujutro, pola sata prije nego se mama diže jer mora na posao. Moj tata svako jutro, već 23 godine braka, kuha kavu i pije ju s mamom, tek tolko da ju ona ne pije sama. Drži joj vrata dok izlazi, oblači kaput, kupi joj Rafaello na svaki rođendan/imendan/godišnjicu braka/kad ima mengu/kad je tužna.. Neki ful jaki muškarci bi rekli da je moj tata pizdek. Nije. Moj tata je kralj. Moj tata je zbog takvog ponašanja u sretnom braku 23 godine. Di će taj ful jaki muškarac bit za 23 godine? Vjv u teretani, divit se svojim bicama i nakon toga sjest u svoj nabrijani auto, ić barit ženske, pojebat 8 njih u istoj večeri bez kondoma i pokupit sifilis. Sam biraš kaj dobivaš jednog dana. Hint: Odaberi ženu, nemoj sifilis.

Jel ti se ikad dogodilo da si dobila poziv za pivu od simpa dečka, koji si morala odbiti? (Oprosti :( ) Je, jel da? Nazovi ga sad i zovi ti njega na pivu. Rekla budeš mi hvala poslije. Nema na čemu.
Ide Uskrs ljudi, sezona šunke i francuske. Nije vrijeme za svađe. Ak imaš dobru osobu kraj sebe, cijeni ju. Ljubav se ne govori riječima neg djelima. Volite se, farbajte jajca (isto jedan od načina da mu pokažeš da ga voliš) skupa i uživajte.
Happy šunka/francuska season ya all! Jedite, ljeto je još daleko. Ak niš drugo, budemo se skupa sramotili na plaži pod suncem i pravili se da smo odojčeki dok se okrećemo s leđa na trbuh, ja sam za!

E DA! Kaj se tiče toga kak mi je Senna M promijenio pogled na stvari.. Bila sam u dućanu, random gledala stvari kaj di ima i vidim Sennu M kak gleda traperice. A kak ti je promijenio pogled na stvari Ivančica? Jednostavno, pomaknuo se dva metra na stranu da vrati traperice, a ja sam iza njega vidla u izlogu haljinu.. Said enough.

Post je objavljen 29.03.2018. u 16:39 sati.